Ti szoktatok úgy járni, hogy fel akartok használni valamit, és elrontjátok az egész ételt?
Pl régebbi alapanyagot, vagy valamit amit annyira nem szerettek
A múltkor pl régebbi napraforgó magot találtam a fiókban, gondoltam beleteszem a raguba, de már avas volt, és csak akkor vettem észre, mikor enni akartuk. Vagy volt egy kis maradék cukkinim, beleraktam a lecsóba, de abban annyira nem szeretjük, és nem fogyott el. Ti csináltatok már ilyet?
Így nem, mert megszagolom - azért az avas szag eléggé intenzív, hogy kiszűrjem -, és utána teszem bele.
De úgy már jártam, hogy a husit sikerült leégetnem... mindezt természetesen vasárnap, mikor semmi nincs nyitva :D, úgyhogy végül pizzát ettünk.
Egyes, te a VESSZŐ fogalmával tisztában vagy?!
Háromszor futottam neki, mire felfogtam, mit hánytál oda :D
Nem. Sosem használok romlott alapanyagot s a rengeteg kísérleti receptem sem extrém, minimum ehető lesz az eredmény. Olyan van, hogy a darált mák már kicsit régebbi (ma már nem, azonnal felhasználom), a cukkini kissé öregebb, ami ront a minőségen, de kidobni nem kell a végeredményt.
Cukkinit azóta teszek a lecsóba, hogy valakinél kóstoltam és tetszett, úgyhogy előre tudtam, hogy be fog jönni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!