Mivel foglalkozol és mennyi az órabéred ha nem titok? Hogy bírod és mióta csinálod?
ja, műszaki előkészítő vagyok egy építőipari cégnél...
nagy felelősség, kicsi pénz :D
utolsó voltam
Hivatalosan adminisztrátor vagyok egy irodában, viszont mindent én csinálok. Megrendelések, honlap szerkesztése, számlák, ügyfelek stb.
A fizetésem nettó 420.000, nem osztottam még vissza órabérbe.
2 éve vagyok itt és nagyon szeretem csinálni. A munka is jó és a társaság is.
32N
Beszerző-anyaggazdász vagyok egy autóalkatrész nagyker cégnél.
Még nincs egy hónapja sem, hogy ott dolgozom. 370.000 a nettóm, plusz 30.000 ft szép kártyára, és munkába járás támogatás (kb 60.000 ft/hó, mert ingázom autóval napi összesen másfél órát.
29N
Órabér, ha a csak a havi nettót osztom vissza, kettő-és-félezer Ft. Ha minden juttatást hozzáadva, akkor kettőezer-kilencszáz. Lenne, de ez még egyáltalán nem biztos, mert próbaidőn vagyok.
Multis excelezős ember vagyok.
4-5 éve ilyen munkáim vannak. Előtte ügyfélszolgálatoztam, technikai segítséget nyújtottam.
Hogy hogy bírom? Jó kérdés, pont ma jutott eszembe, hogy az ügyfélszolgálatos munkát sokkal kevésbé tűrtem, viszont emberileg nem voltak problémáim, jó közösség voltunk.
Amióta ilyen elemzősebb munkáim vannak, mindig valami falba ütközök. Valaki mindig erősebb nálam, és ezt meg is akarja mutatni, vagy egyszerűen csak ki akarnak csinálni. Mobbing, kiégés, átszervezés miatt rossz csapatba áhelyezés, távozásra kényszerítés - ez az eddigi repertoár.
A mostani, nagyon bízom benne, hogy jobb leszm
35 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!