Mi a titok? Miből éltek?
Figyelt kérdés
Több munkaügyis kérdésnél is előjött, hogy vannak akik a több hónapja munkanélküliek, nem tudják mit akarnak, ezért inkább nem dolgoznak.
Ti miből éltek? Szeretném én is tudni, főleg most hogy jönnek a jó idők.
Próbáltam érdeklődni 1-2 alkesztól, akik egésznap isznak, de mire hazaérek a munkából, már nem lehet velük értelmesen kommunikálni.
Hát ha itt sikerül megtudnom......
(Nem provokáció, tényleg szeretném tudni, hogy aki hónapok óta nem dolgozik miből él)
2018. ápr. 22. 19:08
1/6 anonim válasza:
Én úgy képzelem, hogy ezek az emberek nem egyedül élnek, tehát szülő, házas- vagy élettárs ott van a háttérben, vagy vannak tartalékaik, illetve alkalmi bevételeik.
2/6 anonim válasza:
Szülők, élettárs, tartalék, örökség, lakáskiadás, munkanélküli segély
4/6 anonim válasza:
Az előző munkámból akad némi pénz, de erősen fogyóban van, ezt élem fel, egyébként meg itthon lakom. Nem szeretem az alkoholt, nem iszom, pedig lenne okom rá.
6/6 anonim válasza:
Nagyban függ attól, ki és miért munkanélküli.
Ha magamat nézem, akkor 2 év alatt félretettem közel 5,5 millió forintot. Ebből a jelenlegi életszínvonalamon 3 évig el tudnék lenni ha nem jön közbe őrült nagy kiadás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!