Mi a titok nyitja?
Ne foglalkozz azzal mit írnak. Küldd el az önéletrajzodat, aztán ha hívnak elmész az interjúra, ott úgy is látni fogod, hogy el tudod-e majd végezni a melót vagy sem.
Egyszer melóztam olyan helyen ahol a hirdetésükben írták, hogy elvárás a magas szintű Excel tudás. Már az interjún is fura volt, hogy amikor ráterelődött a téma én magabiztosan előadtam, hogy mennyire szuperül ismerem a függvényeket, meg a makrókat (közben meg nem :)), aztán mondta a csaj, hogy itt azért ennél egyszerűbb dolgok lesznek. Na, a valóság az volt, hogy a SZUM-nál bonyultabb dolgot soha nem kellett használni.
Néha olyan érzésem van, hogy csak azért írnak kritériumokat, hogy az a mező is ki legyen töltve :D
Azon a listán szereplő dolgok inkább gyakran csak kívánságlista, nem elvárás. Ha 1-2 dolog nincs meg róla, az se a világvége.
A papíros részen juss át, aztán ha élőben elvarázsolod őket, akkor nyert ügyed van.
Lehetsz pályakezdő, de szeretnék ha lenne 10 év tapasztalatod...nyilván.
Mondjuk sok nagyon puccos helyen van ez az unpaid internship dolog, amikor ingyen besegítessz pár hónapot és jól néz ki a CVn.
De ezek csak olyan helyen vannak ahol alap, hogy apu-anyu gazdag és eltart addig, a nagyváros közepén is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!