Miért szívatnak a kollégáim?
Már két éve dolgozok ugyan azon kollégáimmal egy cégnél.
Sajnos már mióta elkezdtem sokszor fikáznak, lenézőek, legyintebek rám stb.
Főnököm szerint tejbetok vagyok. És rámszól hogy nyugodjak már le, mit rohangálok meg idegeskedek mindenen.
Kollégáim is mondják hogy mit lihegve jövök megyek kapkodok inkább vegyem be szépen a nyugtatómat. Nagyon megalázónak érzem ezt és nem értem mi baja van velem a kollektívának.
Sajnálom, biztos, megalázó lehet hosszútávon. Ha nem szeretnél emiatt munkahelyet váltani, akkor tényleg próbáld megszüntetni az okot. Figyeld meg, hogy tényleg jogos-e a kritika. Hiszen legalább visszajelzést is adtak, és nem csak bunkóznak veled a levegőben. Ha tényleg hajlamos vagy, apróságokon is kiakadni, ne mond ki. Pl. felmérgel a nyomtató, ne mondd ki hangosan, csak a gondolataidban. (Még motyogni se kezdj) Az lenne a legjobb ha tényleg fel se húznád magad mindenen, de az meg nem két nap alatt alakul ki, mire megtanulsz higgadt maradni. Legyen lassabb a járásod, stb.
Egyébként meg, nyugi. Fizetik a napod, fizetésed megkapod te is, az a lényeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!