Covidos lettem, nagyon lebetegedtem, és csak azért írt rám kollégám, hogy közölje mennyire szívás lesz így nekik a jövő hét, mert helyettem is dolgozniuk kell. Mondom kössz...ráadásul a főnökasszony azért fél attól, hogy elkapja (engedte, hogy betegen járjak dolgozni, mert még negatív volt a teszt), mert menni akarnak nyaralni valamelyik szigetre, és már megvették a repjegyet. Tegnap fel is hívott telefonon, és leette a fejem, hogy mennyire haragszik rám, mert maszk nélkül dolgoztam. Hát könyörgöm, úgy is el tudják kapni, hogy a kezükbe adom a kávét, amit nekik csinalok, hogy a kilincset meg fogják utánam. Ha orrot fújok, akkor meg le is szoktam tolni a maszkot.
Én is hasonló cipőben járok. Pont tegnap kaptam meg kolleganőtöl, hogy mennyire megszivattam.
A főnök asszonyod meg sz.rd le magasról. Ha ennyire félt már a covid gyanújánál haz kellett volna küldenie. Lőtéri kutyát nem érdekli hova akar menni nyaralni.
2023. nov. 12. 16:27
2/16 A kérdező kommentje:
Csak attól tartok, hogy kirugnak, mert nem maszkban dolgoztam :/
2023. nov. 12. 16:30
3/16 anonim válasza:
tré helyen dolgozol.
2023. nov. 12. 16:31
4/16 anonim válasza:
Adj hálát ha kirúgnak! Miért nem mondasz fel? Admin munkát akárhol máshol kapsz.
2023. nov. 12. 16:34
5/16 A kérdező kommentje:
Itt a városban nem találni könnyen munkát. Erre is fél évet vártam
2023. nov. 12. 16:37
6/16 anonim válasza:
Mehet a szigetre, maradjon is ott! Utazgatni van pénz, neki jut szabadság utazgatni? Kíváncsi vagyok, a dolgozók hová utaznak, meg hány nap szabijuk van! Inkább kussoljon.
2023. nov. 12. 17:17
7/16 A kérdező kommentje:
Kollégám is ki van készülve, mert most helyettem is dolgoznia kell. Bezzeg mikor ott vagyok, alig csinál valamit, mindent nekem kell. Még a kávét is én csinalom neki...
2023. nov. 12. 17:25
8/16 anonim válasza:
1. Nem csinálsz kávét senkinek. Ennyire ne alázkodj már meg, basszus.
2. A főnökasszony abból a pénzből nyatalgat, amit TE, mint dolgozó kitermeltél.
3. Ha nincs céges telefonod, amit kötelező felvenni, akkor nem veszed fel a sajátodat + messengeren sem állsz le beszélgetni a féreg munkatársaiddal. Ne hagyd, hogy zaklassanak.
2023. nov. 12. 17:41
9/16 anonim válasza:
*mármint nyaralgat
2023. nov. 12. 17:42
10/16 anonim válasza:
"Még a kávét is én csinalom neki..."
Van egy mondás. A
Csak azt lehet hülyének nézni aki alapból az.
Te annak tartod magad.
Ahogy a #8 mondta. Ha nincs céges telefon senkinek nem veszed fel. Se messenger, se sms.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!