Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Másoknak is ilyen "rendesek"...

Másoknak is ilyen "rendesek" a kollégái? 26/L

Figyelt kérdés
Covidos lettem, nagyon lebetegedtem, és csak azért írt rám kollégám, hogy közölje mennyire szívás lesz így nekik a jövő hét, mert helyettem is dolgozniuk kell. Mondom kössz...ráadásul a főnökasszony azért fél attól, hogy elkapja (engedte, hogy betegen járjak dolgozni, mert még negatív volt a teszt), mert menni akarnak nyaralni valamelyik szigetre, és már megvették a repjegyet. Tegnap fel is hívott telefonon, és leette a fejem, hogy mennyire haragszik rám, mert maszk nélkül dolgoztam. Hát könyörgöm, úgy is el tudják kapni, hogy a kezükbe adom a kávét, amit nekik csinalok, hogy a kilincset meg fogják utánam. Ha orrot fújok, akkor meg le is szoktam tolni a maszkot.

2023. nov. 12. 16:12
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
83%

Ne haragudj, de nagyon jót nevettem a kollégáidon!

Ezeknek szívás, ha nem vagy ott, mert többet kell dolgozniuk, nincs kávé sem, csak ha csinálnak.

Szívás, ha dolgozol, mert megfertőzöd őket.

Főnökasszony fél a fertőzéstől, de annyira nem, hogy a gyanúsan beteg munkájáról lemondjon, hazaküldje, vagy maszkot adjon mindenkinek, maga is felvegyen egyet. És mindezt a betegnek panaszolják el!

Én felvenném nekik a telefont, elhaló hangon előadnám mennyire beteg vagyok... és rájuk bíznám mennyire rémülnek meg, attól hogy ők is elkaphatták! Kirúgástól szerintem nem kell tartanod. Jobbulást kívánok!

2023. nov. 12. 19:40
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem tegyél hashajtót a kávéjába. Az ilyen köcsög munkatársak megérdemlik. Nem egyszer sírtam bent és fel is mondtam miattuk. Nekem is ezt kellet volna csinálni.
2023. nov. 16. 20:37
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ilyenek. Aztán ha csere nap kell, mert programja van, egyből kedves tud lenni.
2023. dec. 3. 16:07
 14/16 anonim ***** válasza:
62%
Tipikus sóher főnök, aki úgy foglalkoztat alkalmazottat, hogy azzal számol, se szabi, se betegség,aztán -1 embernél káosz van.
2023. dec. 3. 20:04
 15/16 anonim ***** válasza:
Parasztok🤣
jan. 1. 22:14
 16/16 anonim ***** válasza:
Ém bele csempésznék egy kks húgyot a kávéjukba. 😆😁😁
jan. 2. 00:31
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!