Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit gondoltak, hogy fogjuk...

Mit gondoltak, hogy fogjuk megoldani összesen 2 alkalmazottal?

Figyelt kérdés

Recepción dolgozom de vannak back office feladataim is. Amikor elkezdtem dolgozni, negyedikként vettek fel, pont azután kezdtem dolgozni egy munkanappal, hogy az előző kolléga elment. Négyen voltunk ugye és ez elég volt. Aztán felmondott az egyik, utána egy ideig nem volt új ember, nem is hirdettek, majd amikor igen, akkor egyszerűen nem jöttek jó önéletrajzok. Eltelt így 3-4 hónap hogy hárman voltunk, sokat túlóráztunk, nehéz volt, majd egyszer csak jött a felsőbb erőktől az utasítás, hogy ha megoldjuk így is, akkor nem kell felvenni még egy embert, legyünk csak hárman. Azóta szívunk ezzel, erre megint felmondott az egyik. Én is felfogok ha végre valamelyik interjún visszajeleznek. Amúgy ez a felsőbb erő nem is Magyarországon él, azt se látja mennyire nehéz, de ilyen döntéseket hoz. Interjúkat meg megint b.asznak szervezni, úgyhogy most ketten leszünk, de ha egyikünk beteg pl vagy szabin van akkor oldjuk meg egyedül. Segítséget nem kapunk.

Mégis hogy gondolják hogy működik ez?

2023. dec. 9. 09:14
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
81%
24/48-ban dolgoztam olyan helyen, ahol kezdetben 6-an voltunk, és minden szolgálatban ketten. Kellett is 2 ember, mert annyi feladat volt, hogy még ketten is bolondultunk meg sokszor. Aztán volt olyan, hogy egyszerre 3 ember ment el szabadságra, beugrós meg nem volt. Volt, hogy ketten nyomjuk végig majdnem az egész hónapot, aztán hirtelen en is beteg lettem és muszáj volt 1 embernek bent lennie 5 millió feladatra, stb. A főnök leszarta, még ordított velünk, hogy nem vagyunk elég gyorsak, és nincs túlórapénz, stb. A pohár akkor telt be nálam, mikor 300 órára kaptam 199 ezer forintot. Na, akkor mondtam hogy vége, pedig majdnem mindennap én jártam dolgozni, sokszor 24 után vissza lettem rendelve 12-be, meg ilyenek. Én eljöttem arról a szar helyről, de egy volt kollégám azóta is írogat nekem, hogy a főnök azóta se talált még egy ilyen hülyét, mint én, mert én jártam 300 órába dolgozni, meg nem fizetett nekem benzinpénzt pedig kellett volna, meg a fizetésemet nem adta ide normálisan mégis megcsináltam mindig mindent 110%-osan, és hiába jöttem el 2 éve egyszerűen nincs még egy ilyen hülye a helyemre. Mindenki húzza maximum 1 hónapig és leszámol. Meg is érdemlik, rohadjon meg az ilyen főnök. Mondj fel te is, ez a legjobb tanácsom!
2023. dec. 9. 13:09
 12/12 anonim ***** válasza:

Menekülj.

Hosszú távon nem fog működni, hogy csak 2 ember viszi 4 munkáját.

2023. dec. 10. 13:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!