Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » A sok váltást lelkileg hogy...

A sok váltást lelkileg hogy élitek meg?

Figyelt kérdés

Mint sokunknak, nekem is több helyem volt 40 éves koromra, akár akartam akár nem. Viszont mostmár kezd kicsit megviselni ez a sok "emlék". 6 éve ebbe az utcába jártam, aztán meg amoda, most megint ide stbstbstb

Ezt ti hogy élitek meg?

2023. nov. 22. 16:38
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
23%
én ezért használok autómata váltós autót
2023. nov. 22. 16:39
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem zavar, mert mindig oka volt, hogy léptem.
2023. nov. 22. 16:44
 3/17 anonim ***** válasza:
20%
Egyesek hihetetlen hogy mennyire unatkoznak, ha van idejük ilyen blőd dolgokon pattogni.
2023. nov. 22. 16:50
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Ezt totál nem érzem át, nem csak munkaügyben, mindenhonnan tele vagyok emlékekkel, nekem ezek sosem okoznak rossz érzéseket.
2023. nov. 22. 16:56
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan ami a kettes mond, mindig van oka a váltásnak.
2023. nov. 22. 17:02
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Hidegen hagy.
2023. nov. 22. 17:19
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon jól, ezért is váltok. Nem szeretnék egy életen át egy munkahelyen lenni, nagyon sok lehetőségtől megfosztanám magam. Amúgy is szeretem és igénylem a változást.
2023. nov. 22. 17:28
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Azt, hogy sok az emlék innen-onnan, én sem élem meg valami rosszként, hacsak a nosztalgiát nem vesszük annak. Mai eszemmel 8 helyből legalább 2 van ahol jó lett volna még maradni, és rossz hogy nincs hová, kihez visszamenni, mert a régi kollégáim is elmentek. Ez aztán elindíthat az emlékezést régi, magánjellegű dolgokra is. Nem tudom, hogy ha ennyi idő alatt csak 2 munkahelyem lenne, ugyanígy lenne-e, mindig is nosztalgiázós típus voltam. Egy idő után ahhoz is ragaszkodtam, hogy csak bizonyos budapesti kerületben vagyok hajlandó élni és dolgozni, mert a többit ki nem állhatom. Végül emiatt el is költöztem másik városba. Ironikus, de emiatt épp arról a környékről, ahol szívesen laktam és dolgoztam (volna), alig van munkás emlékem. Ami még bosszantó tud lenni, hogy a 8 körüli munkahelyen volt legalább 4 fő per munkahely akivel jó viszonyom, nagy beszélgetéseink voltak, megtaláltuk a hangot. Ez több mint 30 ember és közülük jó ha egy van akivel mai napig szoktam beszélgetni, a többiek kikoptak az életemből. Ezt is szoktam sajnálni. Úgy látom, némelyiküknek 2x annyi munkahelye, váltasa volt azóta, nem is biztos hogy emlékeznének rám.
2023. nov. 22. 17:28
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Egyik munkahelyem sem volt kellemes emlék, nem hiányzik onnan senki, semmi. Nem nosztalgiával, inkább gyomorgörccsel emlékszem rájuk. Nem bírom a hierarhiát, a versengénst, szánalmas játszmákat és főként nehezen viselem a napi több órás, kényszeres összezártságot a nem általam kiválogatott személyekkel. Az egyetlen ami hiányzik, a stabil jövedelem, a kiszámítható biztonság. De msnapság talán nincs is olyan munkahely, ami ezt megadná.
2023. nov. 22. 18:46
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Ezért lettem Ev, most már rajtam múlik és nem máson, hogy van e pénz vagy sem.
2023. nov. 22. 19:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!