Volt már, hogy kirúgás után visszahívtak?
Figyelt kérdés
Történt már veletek olyan, hogy kirúgtak, de aztán visszahívtak (akár másnap, mert "beszéltek a csapattal, és rájöttünk, túloztunk"?), vagy bármi más miatt?2023. nov. 21. 20:33
1/10 anonim válasza:
Kirúgni még nem rúgtak ki sehonnan.
De több helyről hívtak vissza miután felmondtam.
2/10 A kérdező kommentje:
1.: milyen munka az?
2023. nov. 21. 20:43
3/10 anonim válasza:
Engem egy autófényező műhelyből kirúgtak, mert nem volt pénze ennyi alkalmazottat eltartania a főnöknek. Aztán rá fél év múlva hívott, hogy dolgozzak neki, mert leléptek az emberei. Nyilván nem mentem vissza, elég hiteltelenné vált a szememben.
4/10 anonim válasza:
3: Ebben mi a hiteltelenség? Ha leépítésre kényszerül, nyilván ki kell választania, hogy kiket küld el. Most ha esetleg mindenkivel egyformán meg van elégedve, akkor nem tehet mást, minthogy random kiszelektál embereket.
5/10 anonim válasza:
Jogos a felvetesed, foleg, hogy nem irtan le minden reszletet. Nem fizette ki az utolso honapomat.
6/10 anonim válasza:
5: Ja, az más! Azt hittem, azzal vált hiteltelenné, hogy leépítésben elküldött, és utána vissza akar hívni. Mert azzal semmi gond nincs önmagábann.
7/10 anonim válasza:
5: mit mondott, hogy már át is utalta a tartozását? vagy azt, hogy majd, ha jössz, marokba? Ez nem hiteltelen, hanem szánalmas...
8/10 anonim válasza:
Igen. Egyszer régen, a hülye, elmebeteg főnök kirúgott, aztán rájött, hogy tévedett.
9/10 anonim válasza:
ahol egyszer sas voltäl, ne mennj vissza verebnek... :D
10/10 anonim válasza:
Nem kirúgtak, de úgy éreztem, hogy e felé haladunk. Én mondtam fel másfél év után, mert a főnökömtől és a kollégámtól is folyamatosan azt a visszajelzést kaptam, hogy nem vagyok elég jó, nem dolgozom elég keményen, többet várnak tőlem stbstb., ráadásul a kollégámmal nagyon nem tudtunk együtt dolgozni (idősebb volt nálam emiatt kvázi felettesként szeretett volna velem együtt dolgozni, annak ellenére, hogy ez határozottan le volt fektetve, hogy egy szinten vagyunk). Reggelente már gyomorgörccsel mentem be, állandóan stresszeltem. Irodaüzemeltetési terület, elég neves cég, menedzseri szint, bár beosztott nélkül (ez is milyen már... na mindegy). Már a felmondásnál ment a pislogás a főnököm részéről, hogy "de hát én vagyok az egyik legjobb dolgozója, biztos jól meggondoltam-e stb.", igen. Oké, de esetleg tudok-e tovább maradni, mint a felmondási időm (1 hónap), mert biztos nem találnak embert ennyi idő alatt + betanítás ugye. Mondom egyelőre nincs új munka a láthatáron, legyen 3 hónap. Na már 2 hónapnál szóltak, hogy tudok-e maradni még tovább, továbbra sincs értelmes jelölt. Mondom most már csak 4 órában és ha újratárgyaljuk a juttatási csomagomat (közben épp lakásfelújításban voltam, szerettem volna befejezni karácsony előtt). Kialkudtam egy jó kis csomagot, maradtam még 2 hónapot, közben találtak valakit, akit betanítottam, de már mondta nekem az utolsó héten, hogy ő elhúz innen, amint talál új állást, mert nem tetszik neki, amit itt lát. Fél év múlva felhívott a volt főnököm főnöke, hogy nem mennék-e vissza? :D Hogy elment, akit betanítottam, nemigen találnak mást, a kollégám sajnos még mindig ott van, meg a főnököm is ugyanaz maradna, de persze tárgyalhatnánk a bérről. Udvariasan megköszöntem, hogy rám gondoltak, de mondtam, hogy nagyon jó helyem van már és nem hiszem, hogy tudnának annyit fizetni, amennyit én kérnék azért, hogy visszamenjek. Nem vagyok egy ilyen bosszúszomjas típus, jó szájízzel jöttem el minden munkahelyemről, de őszintén szólva ez nagyon jól esett az előzmények után. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!