Baj, ha valaki nem jelenti be a munkahelyén a magánéleti változásait?
Figyelt kérdés
Én annyira nem vagyok közeli kapcsolatban a munkatársakkal, elfogadom őket, szakmailag együtt tudok velük működni, de a magánéletemet nem osztom meg velük. Jó ilyen kisebb dolgokat merre utaztam vagy milyen filmet néztem igen, de nagyobb súlyúakat nem. Most például készülök lakást venni teljesen hitelmentesen, sikerült összeszedni a pénzt rá, de nem gondoltam, hogy ezt elmondanám nekik, esetleg majd csak utólag ha rákérdeznek, hogy máshonnan járok be. Ugyanígy lett egy párkapcsolatom is, de azt sem mondtam el, mások mesélnek ilyen oldaláról is az életüknek, de én nem. Végülis nem a haverjaim és szerintem úgysem érdekli őket az én magánéletem meg a munka szempontjából semmi relevanciája nincs. Ott vannak a barátok, család akikkel meg lehet ezeket a dolgokat beszélni.2023. nov. 20. 11:32
12/17 anonim válasza:
Mélységében nem baj, nem is kell, de ha pl.: név-lakcím változás van, azt mondani kell.
13/17 anonim válasza:
Előbb - utóbb úgy is megtudják, meg hogy kivel kefélsz titokban, kit hot-dogoztál le stb. A pletykai szakszervezet egymás közt mindig működik.
16/17 Kései Sirató válasza:
Igen, a lakcímváltozást jelezned kell, különösen akkor, ha a munkáltató fizet útiköltséget, mert akkor talán nem ugyanannyi km lesz a távolság al akóhelyed és a munkahelyed és változik az összeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!