Reakció, ha covidosan lennétek otthon, de hívna a főnök, hogy be kell menni dolgozni? L
32: Rendben, megkérdezem, hol lakik, vagy meg tudod adni a telefonszámát? Amúgy nekem nem kormányom, mert már nem Magyarországon élek. És sose voltam Fideszes.
De komolyan érdekelne, hogy ha szerinted a covid nem létezik, akkor mit mutat ki a teszt.
34: Mivel nem írod le, hogy te mit gondolsz, így ezt nem tudom értelmes cáfolatnak tekinteni. Ez kb. olyan, mintha én kijelenteném, hogy a banán nem sárga színű, csak az embereket bekamuzzák vele, és a többségük be is veszi. De hogy akkor szerintem milyen színű, és az emberek miért látják sárgának, azt már nem írom le. Csak vagdalkozom amellett, hogy kamu a sárga szín, és aki ezt nem veszi észre, az át van verve.
Teszteltem magamat többször is, amikor megfázós, lázas tüneteim voltak. Az esetek többségében negatívat mutatott, kivéve a két alkalmat, amikor covidos voltam. Ezt mivel magyarázod? Erre szeretnék egy konkrét, értelmes választ. Vagy szerinted előre programozott eredményű teszteket küldenek a boltokba vegyítve a készletekben és random esélyes, hogy az ember melyiket veszi meg, és mit mutat? Beláthatod, hogy ez marhaság. A "kedvencem" még az az elmélet, hogy a tesztekkel az orrunkon keresztül letapogató chipeket küldünk fel az agyunkba, és ennek következtében a gonosz háttérhatalom látja minden lépésünket.😀🤦♂️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!