Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Reakció, ha covidosan lennétek...

Reakció, ha covidosan lennétek otthon, de hívna a főnök, hogy be kell menni dolgozni? L

Figyelt kérdés
Tudja a főnökasszony, hogy covidosan vagyok itthon, mégis azt mondta, hogy ha elmúlt a lázam, menjek be dolgozni, mert sok a munka és kellek én is. Pedig csúnyán köhögök, alig van hangom, folyik az orrom. Egész nap a maszkba fogok köhögni...ráadásul majd hallgathatom a vásárlókat, hogy minek megyek betegen dolgozni.

2023. nov. 16. 20:51
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
30: De még mindig nem írtad le, hogy mit kellene látnom vagy észrevennem. Figyu, mondjuk hogy én egy beetetett, naív, alvó egyed vagyok. Felhatalmazlak arra, hogy megpróbálj felébreszteni. Írd le, mivel vezetnek meg!
2023. nov. 19. 13:23
 32/37 anonim ***** válasza:
6%
31,a kormányod majd elmondja,kérdezd meg orbán apádat,akitől mindig a megoldást várod!Teljesen mindegy,hogy mit mondok,mert a "konteó" rá a reakciód,bebizonyítottad.
2023. nov. 19. 13:30
 33/37 anonim ***** válasza:

32: Rendben, megkérdezem, hol lakik, vagy meg tudod adni a telefonszámát? Amúgy nekem nem kormányom, mert már nem Magyarországon élek. És sose voltam Fideszes.

De komolyan érdekelne, hogy ha szerinted a covid nem létezik, akkor mit mutat ki a teszt.

2023. nov. 19. 13:34
 34/37 anonim ***** válasza:
66%

34: Mivel nem írod le, hogy te mit gondolsz, így ezt nem tudom értelmes cáfolatnak tekinteni. Ez kb. olyan, mintha én kijelenteném, hogy a banán nem sárga színű, csak az embereket bekamuzzák vele, és a többségük be is veszi. De hogy akkor szerintem milyen színű, és az emberek miért látják sárgának, azt már nem írom le. Csak vagdalkozom amellett, hogy kamu a sárga szín, és aki ezt nem veszi észre, az át van verve.

Teszteltem magamat többször is, amikor megfázós, lázas tüneteim voltak. Az esetek többségében negatívat mutatott, kivéve a két alkalmat, amikor covidos voltam. Ezt mivel magyarázod? Erre szeretnék egy konkrét, értelmes választ. Vagy szerinted előre programozott eredményű teszteket küldenek a boltokba vegyítve a készletekben és random esélyes, hogy az ember melyiket veszi meg, és mit mutat? Beláthatod, hogy ez marhaság. A "kedvencem" még az az elmélet, hogy a tesztekkel az orrunkon keresztül letapogató chipeket küldünk fel az agyunkba, és ennek következtében a gonosz háttérhatalom látja minden lépésünket.😀🤦‍♂️

2023. nov. 19. 19:48
 35/37 A kérdező kommentje:
#35 Teljesen egyetértek :)
2023. nov. 19. 21:35
 36/37 anonim ***** válasza:
37: Olyan nagyon fontos dolgod nem lehet, ha ráérsz pár percenként kommenteket hányni egymásutánban, ahelyett hogy leírnád egybe. 😀
2023. nov. 20. 01:30
 37/37 anonim ***** válasza:
52%
42,persze,még azt is jobban tudod,hogy mikor mit csinálok,kis npc.Na,mentem is,további jó vergődést!
2023. nov. 20. 01:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!