Reakció, ha covidosan lennétek otthon, de hívna a főnök, hogy be kell menni dolgozni? L
Figyelt kérdés
Tudja a főnökasszony, hogy covidosan vagyok itthon, mégis azt mondta, hogy ha elmúlt a lázam, menjek be dolgozni, mert sok a munka és kellek én is. Pedig csúnyán köhögök, alig van hangom, folyik az orrom. Egész nap a maszkba fogok köhögni...ráadásul majd hallgathatom a vásárlókat, hogy minek megyek betegen dolgozni.2023. nov. 16. 20:51
21/37 anonim válasza:
20: Akkor az micsoda, amitől a teszt pozitív lesz? Csak azt ne mondd, hogy síma nátha vagy influenza! Máskor is volt már, hogy köhögtem, folyt az orrom, és lázas voltam, akkor is teszteltem magamat, és akkor negatív lett. 1 hónappal ezelőtt viszont pozitív.
22/37 anonim válasza:
21,vizsgáld meg a teszteket,meg az eljárásokat,azt rájössz.Annyira nevetséges,hogy mennyire egyszerűen átverhetőek vagytok.
23/37 anonim válasza:
A 91 százalékos covidhívő meg elmagyarázhatná,hogy mit pontoz le,mert nagyon érdekelne.
24/37 anonim válasza:
22: Mit vizsgáljak meg? Mit kellene látnom? Leírhatnád világosan, hogy pontosan mire gondolsz, ahelyett, hogy talányokat adsz.
25/37 anonim válasza:
24,semmit,felejtsd el,tesztelgesd magad! :D
26/37 anonim válasza:
Én mondjuk nem értem azt az érvet, hogy a háziorvos pozitív tesztre nem ír ki.
Én nem szoktam tesztet cisnálni. Ha bete vagyok, akkor addig b*đzogatom az orvost, amíg ki nem ír. Tökmindegy, hogy COVID vagy sem, a beteg állapot a lényeg, nem a vírustörzs neve.
Márpedig a kérdező rottyon van, ezt írta. Tehát beteg. Tökmindeg,y hogy COVIDos vagy sem, beteg, tehát a doki ki fogja írni.
27/37 anonim válasza:
25: Ja, hogy magad sem tudod, hogy pontosan milyen konteót agyaltál ki, csak egyszerűen tagadod valaminek a létezését. Így már érthető.
28/37 anonim válasza:
26: Az oké, de mondjuk, hogy valaki csak kíváncsiságból teszteli magát, vagy mert egy térben tartózkodott betegeskedő emberrel, és pozitív lesz, de amúgy kutya baja, vagy egy nagyon enyhe köhögés vagy szipogás, akkor arra nem írja ki az orvos. Max. arra az egy napra ad igazolást, amikor felkeresi.
29/37 anonim válasza:
28-29, ti miről beszéltek? Mert én betegséget írtam, nem azt, hogy szipog vagy tüsszög csakúgy.
30/37 anonim válasza:
27,na,a szokásos konteó panel,mit is vártam egy tesztmániástól?A hozzád hasonló szerencsétlenek még a tesztről sem tudnak semmit,csak nyomjátok fel az agyatokig,igazából meg is érdemlitek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!