Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Valóban veszélyes kollégával...

Valóban veszélyes kollégával összejönni, igaz az hogy házinyúlra nem lövünk?

Figyelt kérdés
2023. nov. 11. 20:01
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
79%

Valóban igaz.

Ha neked ez nem egyértelmű és nem érted saját kútfőből, hogy miért gond. Akkor rád hatványozottan igaz

2023. nov. 11. 21:17
 12/16 anonim ***** válasza:
93%
Az "veszélyes" benne, ha esetleges szakítás után egyik fél nem tud ezen túllépni. Valamint nem biztos, hogy jó éjjel nappal együtt lenni valakivel, bármennyire szeretjük.
2023. nov. 11. 22:55
 13/16 anonim ***** válasza:
47%
Egy minimális kockázatot majdnem minden dolog rejt.
2023. nov. 12. 06:20
 14/16 anonim ***** válasza:
41%
Ha csak rövid kalandnak vagy félrelépésnek szánod, akkor nincs benne semmi veszély.
2023. nov. 12. 09:49
 15/16 anonim ***** válasza:
45%

Veszélyesnek, tabunak tartottam én is, leginkább azért, mert mi van ha vége? Csakhogy teljes HO-ban voltunk, így azért kicsit más. A másik, hogy egyikőnk se tekintett véglegesként arra a munkahelyre. Ha nem így lett volna, össze se jövünk. De az is igaz, hogy mindez nagyban segített nekem onnan eljönni. Amit azóta kicsit megbántam. Ő tényleg utálta azt a helyet, nekem meg rakódtak egymásra a feszültségek, és éppen az volt az egyik, hogy "a csajom is ott dolgozik". Röviden: nem veszély, de mindenképp legyen egy menekülőutatok is, meg tervetek arra az esetre is, ha mégis érdemes maradni. Nyugdíjas állásnál én biztosan kihagynám a lehetőséget, vagy azonnal áthelyeztetném magam.

Na, mindezeket a dilemmákat jól összefoglalja és egyúttal megoldást is kínál a nyulas mondás. Ahogy általában az összes kocsmai szintű bölcsesség.

2023. nov. 12. 10:08
 16/16 Katona Dius ***** válasza:
Nem is annyira az együtt járáskor vannak ezzel gondok, hanem ha vége a kapcsolatnak. Akkor eléggé kínos tud lenni. Sokan inkább emiatt kerülik.
2023. nov. 14. 15:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!