Mi történik akkor ha, a munkaügyi hivatal olyan állásra közvetít ki engem ami nem érdekel,illetve miért éri meg a munkaügyi központba bejelentkezni ,mint álláskereső?
Semmi értelmük az égvilágon. Csak arra jó, hogy annak a pár embernek, aki ott dolgozik, legyen látszat munkája.
Nem csak olyan helyre közvetítenek ki, ami megfelel a végzettségednek.
Engem az ország másik végébe akartak kiközvetíteni pékségbe dolgozni, aztán meg disznótelepre, majd egy olyan helyre, ahová a bejutás nem megoldott.
Aztán irodai közmunkára raktak be. Ugyanazt csináltam, mint a rendes alkalmazott, ugyanolyan felelősségem volt, csak fele annyi pénzért sem és ha baj volt, én voltam a hibás.
Később elköltöztem nagyvárosba, ahol volt sok lehetőség. Bementem a munkaügyi központba, hogy töröljenek a rendszerből, mert én nem leszek többet közmunkás. Belém álltak, hogy hogy képzelem ezt, ez nem így működik, amíg nem találtam munkát, addig nem fognak kiírni a rendszerből, jelenjek meg az új város munkaügyi központjában, ők majd átvesznek, de ha mégsem biztos a költözés, akkor jelenjek meg ekkor és ekkor náluk. Jól van mondom oké, oké. Pont leszartam. Nem jelentkeztem be az új helyen és természetesen vissza se mentem az időpontra. Jött a levél, hogy töröltek a rendszerből, mert nem működtem velük együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!