Aktív álláskeresők, hogy telik egy átlagos hétköznapotok?
Otthon gépezek, a feleségem a másk szobában dolgozik. Valamikor a gyereket hozom-viszem óvodába. Túl sokat gépezek, de rá tudom venni magam néha egy sétára, vagy hogy zenéljek.
Már nem nézek minden nap álláshirdetéseket, mert nincs olyan sok. Nem tudom még, hogy merre keressek tovább: az nem idegölő, hogy kevés a lehetőség, nincs munka, az már igen, amit a cégek megengednek maguknak. (pl. péntekre igértek interjút, mondták, hogy majd telefonálnak a pontos időpontért, aztán sosem kerestek) A fejvadászok, toborzók többet ártanak, mint használnak.
Változó, hogy mennyi időt töltök el, de nem órákat. Amíg végiggörgetem az épp aktuális állásokat.
Járok sportolni heti kétszer (csoportos óra, kell az, hogy az emberek között legyek), vettem egy hangszert és azon gyakorlok, olvasok és angolozok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!