Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Vannak olyan álláskereső...

Vannak olyan álláskereső oldalak, ahol nem csak az álláskereső adatainak lehalászása a cél?

Figyelt kérdés

Jobble, Profession ezekkel már torkig vagyok. Főleg jobble. Hiába vagyok bejelentkezve, semmi használható info a munkáltatóról. Tegyem közzé ki tudja kiknek minden adatom zsákbamacskáért? Nem....

Oda akarok jelentkezni, amiről tudom, ki és mit ajánl konkrétan és hogy kinek kezébe küldöm az adataim. Ilyen állásportált keresek.

2023. aug. 8. 20:07
 1/5 anonim ***** válasza:
19%
Akkor maradsz munka nélkül.
2023. aug. 8. 20:31
 2/5 anonim ***** válasza:
77%
Azért halásszk az adataidat, hogy jó állásajánantokkal találjanak meg.
2023. aug. 8. 20:35
 3/5 anonim ***** válasza:
66%
Az összes. Természetesen a munkakeresés szempontjából releváns adataidat érdemes közzétenni, és nem akárkiknek, hanem olyan cégeknek akik hasznosnak ítélhetik a te tudásod, tapasztalatod, végzettséged, stb.
2023. aug. 8. 20:46
 4/5 anonim ***** válasza:
37%
Jooble az fos valóban
2023. aug. 8. 22:54
 5/5 anonim ***** válasza:

A Jooble nem adathalász, ott nem szükséges bejelentkezni az állásajánlatok eléréséhez. A legtöbb hirdetés tartalmazza az állást hordető munkáltató elérhetőségét, az oldal felé semmilyen adatot nem kell megadnod. Összességében a legjobb álláshirdető portál egyébként.

A Profession viszont valóban adathalász, azt lehetőség szerint érdemes kerülni, ráadásul ott teljesen kiszolgáltatott vagy, mert regisztráció nélkül ott nem engedik a kapcsolatfelvételt az esetleges leendő munkáltatóval.

2023. aug. 10. 11:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!