Vannak olyan álláskereső oldalak, ahol nem csak az álláskereső adatainak lehalászása a cél?
Jobble, Profession ezekkel már torkig vagyok. Főleg jobble. Hiába vagyok bejelentkezve, semmi használható info a munkáltatóról. Tegyem közzé ki tudja kiknek minden adatom zsákbamacskáért? Nem....
Oda akarok jelentkezni, amiről tudom, ki és mit ajánl konkrétan és hogy kinek kezébe küldöm az adataim. Ilyen állásportált keresek.
A Jooble nem adathalász, ott nem szükséges bejelentkezni az állásajánlatok eléréséhez. A legtöbb hirdetés tartalmazza az állást hordető munkáltató elérhetőségét, az oldal felé semmilyen adatot nem kell megadnod. Összességében a legjobb álláshirdető portál egyébként.
A Profession viszont valóban adathalász, azt lehetőség szerint érdemes kerülni, ráadásul ott teljesen kiszolgáltatott vagy, mert regisztráció nélkül ott nem engedik a kapcsolatfelvételt az esetleges leendő munkáltatóval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!