Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » 5 hónapja leszoktam a cigiről...

5 hónapja leszoktam a cigiről és a piáról. Miért csinálják ezt velem a kollégák? Bővebben lent...

Figyelt kérdés

Nem voltam alkoholista, inkább "nagyivó", valamint 1 doboz cigi elfogyott egy nap. Aztán valami átkattant bennem, hogy ez nagyon nem jó így és egyszerre letettem mindkettőt. Azóta a kollégák főleg a kolleginák direktben szívatnak, kínálgatnak cigivel meg invitálnak, hogy menjek velük péntekenként inni.

Hallottam a hátam mögött, hogy híresztelik, hogy biztos a főnökkel "kúrogatok".

Miért kell ilyen rosszindulatúnak lenni és főleg miért nem lehet tiszteletben tartani más döntését? Esetleg fáj, hogy én le tudtam tenni és még csak késztetést sem erzek rágyújtani és inni sőt undorom van mind 2 től.

A lehetőség mindenki előtt adott...

2023. nov. 9. 08:31
1 2 3
 21/21 anonim válasza:
Szerintem nagyon ügyes vagy és lelkileg erős, legyél büszke magadra! Nagyon jól tetted hogy leálltál a cigivel, piával. Irigyek mert ők gyávák és akaratgyengék.
febr. 3. 16:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!