Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » 5 hónapja leszoktam a cigiről...

5 hónapja leszoktam a cigiről és a piáról. Miért csinálják ezt velem a kollégák? Bővebben lent...

Figyelt kérdés

Nem voltam alkoholista, inkább "nagyivó", valamint 1 doboz cigi elfogyott egy nap. Aztán valami átkattant bennem, hogy ez nagyon nem jó így és egyszerre letettem mindkettőt. Azóta a kollégák főleg a kolleginák direktben szívatnak, kínálgatnak cigivel meg invitálnak, hogy menjek velük péntekenként inni.

Hallottam a hátam mögött, hogy híresztelik, hogy biztos a főnökkel "kúrogatok".

Miért kell ilyen rosszindulatúnak lenni és főleg miért nem lehet tiszteletben tartani más döntését? Esetleg fáj, hogy én le tudtam tenni és még csak késztetést sem erzek rágyújtani és inni sőt undorom van mind 2 től.

A lehetőség mindenki előtt adott...

2023. nov. 9. 08:31
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
96%

Őszintén és határozottan kell megmondani nekik, amikor heccelnek: Kérlek ne csináljátok, nem esik jól. Köszi. Ha ez nem használ, nyugodtan jogodban áll parasztnak lenni, mert a szép szóból nem értenek.

Off: mindenhol vannak fogyatékos, tapintatlan majmok. Meg kell tanulni kezelni őket.

2023. nov. 9. 08:56
 2/20 anonim ***** válasza:
20%
Tippelek: gyár a helyszín.
2023. nov. 9. 08:57
 3/20 anonim ***** válasza:
51%
Az is lehet, hogy nagyon szórakoztató voltál mikor cigiztél és ittál, és egy kicsit hiányzik ez a munkatársaidnak. De ha csak simán bunkók, akkor válts munkahelyet, az új helyen már nem fognak ilyennel szivatni.
2023. nov. 9. 09:51
 4/20 anonim ***** válasza:
12%
Miért van lepontozva a 2-esem? Lássuk be, ez a viselkedés elsősorban nem művelt, egyetemet vagy főiskolát végzett emberekre vall, hanem tanulatlan bunkókra.
2023. nov. 9. 09:57
 5/20 BlackSword ***** válasza:
80%
Az emberségnek egyáltalán nincs semmi köze a tanulmányi eredményekhez... sőt, megsugom neked, 4-es, a legtöbb gond pont a magasabb iskolai végzettséggel rendelkezőkkel van...
2023. nov. 9. 10:02
 6/20 anonim ***** válasza:
90%
#4 Gyárból kapaszkodtam fel a létrán diplomás irodisták közé. Meglepődnél mennyi sggfej van köztük. Is.
2023. nov. 9. 10:05
 7/20 anonim ***** válasza:
13%
Jó, bakker, de arra elég kevés az esély, hogy egy irodában ez a fajta viselkedés, amit a kérdező leír, csoportosan jellemző legyen.
2023. nov. 9. 10:13
 8/20 anonim ***** válasza:
50%
7-es, te vagy túl fiatal vagy, vagy valami mesevilágban élsz.
2023. nov. 9. 13:19
 9/20 anonim ***** válasza:
Át kell siklani a rosszhiszemű próbálkozásokon, - "Köszönöm, még mindig nem!" - és hasonló leszerelésekkel. Fél év múlva befejezik, ha látják, hogy a foglalkozás nem éri el a célját.
2023. nov. 9. 14:49
 10/20 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Gratulálok az 5 hónaphoz!

Én a felépülő közösségeimben, önsegítő csoportjaimban töltekezem, onnan merítek erőt közel másfél éve. Elhiszem, hogy nagyon bánt, ami körülötted van. De pont ezért mondják, hogy nem elég az absztinencia, bele kell állni a személyiségfejlődésbe.

A kérdésedre csak azt tudom válaszolni: ne fecséreld az energiádat az ő megértésükre, hogy miért csinálják. Felesleges. Magyarázkodnod sem kell nekik semmilyen döntésedről.

Nagyon vigyázz magadra, megéri kitartani. Én drukkolok.

2023. nov. 9. 15:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!