A kutyam folyamayosan rapisil a 200ezres hangfalamra Nem tudom mit csinaljak hogy leszoktassam ha lepisilta akkor kicsit ravagtam az orrara de hiaba, letisztitom a hangfalat es ugyan ugy odamegy. mit tegyek?
Figyelt kérdés
2023. szept. 25. 11:44
1/20 anonim válasza:
Mondjuk tedd olyan helyre, ahol nem éri el?
Egyébként szobatiszta?
2/20 anonim válasza:
Mondjuk szobatisztaságra kellett volna nevelni, ahelyett, hogy az orrát ütögeted. Remélem neked is rávág valaki az orrodra!
3/20 anonim válasza:
Miért a földön tartod a hangfalad? Vagy a kutyád szokott felhugyozni a szekrény tetejéig?
4/20 anonim válasza:
Legalább panelban bömbölteted a földön a bazinagy hangfaladat? Majd a szomszédaid kiverik belőled a sz*rt is!
5/20 A kérdező kommentje:
A kutyam szobatiszta, a hangfalam tul nagy es tul nehez hogy magas helyre tegyem, probaltam elzarni de mivel a csaladombol szinte mindenki enekes igy a zene az eletunk es minden nap hasznaljuk
2023. szept. 25. 12:05
6/20 A kérdező kommentje:
4. Valaszolo
Szepen is irhatnal
Kertes hazban lakunk es a szomszedjaim a csaladom tobbi resze, a gettoban lakunk igy senkit nem zavar
2023. szept. 25. 12:06
7/20 A kérdező kommentje:
Jah es a kutyamat nem verem! Soha n bantanam van hogy a mutato ujjammal kicsit rahuzok az orrara de azt se erossen ezt paran talan tudjatok hogy a kutyak anyukaja is igy szokta nevelni oket. Alapbol szivem se lenne bantani soha
2023. szept. 25. 12:09
8/20 anonim válasza:
Lehet kapni távoltartó sprayt, egy próbát megérhet.
9/20 anonim válasza:
"hangfalam tul nagy es tul nehez"
Olyan nincs.
"a csaladombol szinte mindenki enekes ... es minden nap hasznaljuk"
Énekléshez nem kell hangszóró kisfiam.
10/20 anonim válasza:
De csak a hangfalra gerjed? Máshova nem szokott?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!