A kutyam folyamayosan rapisil a 200ezres hangfalamra Nem tudom mit csinaljak hogy leszoktassam ha lepisilta akkor kicsit ravagtam az orrara de hiaba, letisztitom a hangfalat es ugyan ugy odamegy. mit tegyek?
#4 attól még, hogy te csak panellakást láttál belülről mások azért lakhatnak máshol is.
#9 ha nem értesz hozzá, hogy pl mélynyomót nem rakunk plafonra, akkor ne okoskodj bele.
Nem nagyon értek a kutyákhoz, de én is a távoltartó spray-el próbálkoznék. Ivaros a blöki?
8. Valaszolo
Mindenkepp keresek eggyet koszonom
9.valaszolo
Nem toom akkor telefonrol hallgatjuk e a zenet xdd
Mi az hogy kisfiam szebben nem tudsz beszelni?
10.valaszolo
Igen csak a hangfalat szokta
Ha mulatós, vagy cigányzenét hallgattok, akkor nem csodálom, hogy lehugyozza :D
Hallgassatok rockzenét.
Valami punktól vegyél kisebb hangfalakat, és csapassatok valami rockot.
Sorrendisegi szabalyokat reszleteiben ismerd meg es alkalmazd. Ezzel tudod csak tudatni a kutyaval a fonoki szereped es o automatikusan szot fogad es mem pisil a lakasodban.
Ez a kutya nyelve. Ezt ertu kizarolag. Nem az orrara utest.
18.valaszolo
Igen lattam sokszor, tobb kutyam is volt mar
Szobatiszta a kutyam CSAK a hangfalra pisil es ezt nem ertem hogy miert es hogy mit csinaljak
Tehát nem szobatiszta, ha a lakásba ürít.
És mond már meg, melyik ujjával koppint a szuka a kölykök orrára? Ha ez a normális, ugyan küldj már erről videót! Vagy mond meg, mit szívtál, amikor ezt "láttad"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!