Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Volt már olyan,hogy sokáig...

Volt már olyan,hogy sokáig tűrtél csendben munkahelyeden majd egyszer csak eldurrant az agyad fogtad magad és felálltál munkavégzés közben és ott hagytad szónélkül és többet nem mentél dolgozni?

Figyelt kérdés

2023. nov. 5. 10:46
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Mivel HO-ban történt, csak részben igaz, de volt. Az utolsó napomon már nem igazán csináltam semmit, három-négy körül már konkrétan semmit, elmentem sétálni, csináltam a saját dolgaimat, este hétkor hosszú üzenetben elbúcsúztam a 2 közvetlen munkatársamtól a közös slack csoportban, köztük attól a k*cs*gtől aki konkrétan elüldözött. Másnap reggel már be se kapcsoltam a gépet, ismét elmentem sétálni, séta közben a hr-es elért telefonon, időpontot egyeztettünk és másnap leadtam a gépemet. De belépni már aznap sem tudtam a gépbe, jó hamar letiltottak mindenről.

Legszívesebben élőben, egy héttel az események előtt, az utolsó személyes találkozásunkkor megtettem volna ugyanezt, csak nem tartottam volna elegánsnak.

Gyűlölöm azt a nőt, mindent megtennék, hogy tönkretehessem, viszont a céget alapvetően normálisnak tartom és dolgoznak ott barátaim is, ezért inkább emelt fővel akartam távozni.

Előtte természetesen én is mindent megtettem, egész magas szintekre jutott az ügyem, a hr-el is napi kapcsolatban voltam, de azóta megtanultam, hogy ha igazán régi bútordarabbal akasztasz tengelyt, ott esélyed sincs.

Sajnos a következő munkahelyemen is hasonlóan jártam, ráadásul a közvetlen főnökömmel. Ott azért annyival fejlettebb volt a céges kultúra hogy a rendes felmondási időt ledlgoztatták velem, és közvetítőkön keresztül kommumikáltam a TL-lel, hogy ne legyen komolyabb balhé.

Exit interjún ilyenkor persze kitálalok, nem tudom van-e ezeknek bármilyen hatása. Azt, hoya híd alatt lássam őket csövezni, biztosan nem értem el, pedig az lenne az igazi elégtétel :)

2023. nov. 6. 12:21
 12/13 anonim ***** válasza:
A HR-esek egyaltan csinalnak valamit az ilyen rohadek fonokokkel?
2023. nov. 7. 09:12
 13/13 anonim ***** válasza:

A legutóbbi helyemen, ha vállalom hogy úgy töltök 2 hónapot, hogy a főnököm tud róla hogy úgymond bemószeroltam a hr-nél (nyílván ez nem bemószerolás volt, csak jeleztem az aggályaimat, de az biztos, hogy ő így élte volna meg) akkor a hr _elvileg_ vállalta volna, hogy cserében azonnal elbeszélgetésekre hívja a főnökőt és megpróbálnak közösen javítani a kommunikációján.

Ez korrekt, de kemény dolog is, végül a magam érdekében végül nem vállaltam, érthető okokból. Ha már eleve tartasz valakitől, nem akarod hogy a hr a te jelenlétedben szálljon rá (megintcsak, ő élte volna meg rászállásként), hogy aztán emiatt is rajtad álljon bosszút.

Megintcsak _elvileg_, mert nem tudom, lett-e belőle valami, azt is megígérték, hogy amint távozom, előveszik az ügyet. Bízom benne, jó lenne, mások érdekében igazából.

2023. nov. 7. 09:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!