Szerintetek esélyes találni olyan munkahelyet (szellemi munkavégzés), ahol szinte csak férfi kollégáim lennének?
Kicsit teoretikus a kérdés, de komolyan gondolom!
Nagyon utálatosak a női kollégák, nem bírom őket elviselni. :( Jelenlegi munkahelyemen is áskálódnak, alattomosak, gonoszak... nagyon sokat stresszelek miattuk.
A fiúkkal általában jól kijövök :)
Nekem szinte sosincs női kollégám csak nagyon elvétve.
Elmúlt 10 évben volt kettő.
IT -n dolgozom.
#1 Nem :( Lány vagyok és sajnos nagyon érzékeny. Nem tudok ezen változtatni, ilyen vagyok és kész. De olyan helyen sem akarok dolgozni, ahol meg egyáltalán nincsenek kollégáim, mert örülök azért, ha valaki néha hozzám szól.
#2 ja nekem is ez a terület fordult meg a fejemben... Jó lenne, ha valami ilyesmi helyre be tudnék jutni.
Attól is függ, hogy milyen területen. Gazdaságin kb. esélytelen, mert a döntő többség nő szokott lenni, de mondjuk IT-n vagy mérnöki területen már jobbak az esélyek, hogy ne legyen sok nő.
Amúgy meg ők sem egyformák, egyáltalán nem mindegyik utálatos. Lehet most pont egy rosszabb társaságot fogtál ki, de ebből még ne vonj le messzemenő következtetéseket.
Csomagfutár vagyok, csak férfi kollégáim vannak.
Nem szexisták, nem hajt rám senki, mindenki haver.
Álommeló!
Amióta olyan helyen vagyok, ahol nincsenek nők, nem megy a folytonos kibeszélés, meg szarkavarás. 😅
És mihez értesz úgy egyébként?
Pl mérnöki területeken általában több a férfi. Pl nálunk a fejlesztésen nulla nő van konkrétan. De ez nem sokat segít, ha fingod sincs a robotokról meg az ipari automatizálásról.
Biztos van, de baromság ez alapján szelektálni. Nekem csak nő kollégáim vannak, nincs áskálódás, mindenki jó fej. Páromnak csak férfi kollégái vannak, fúrják egymást és rosszindulatúak.
Szóval én nem alapoznék erre, könnyen csalódás lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!