Hogyan viselitek el amikor a főnökötök úgy beszél veletek mint a kutyával?
Velem egyszer beszélt úgy felettesem, ordítva, szitkozódva hogy azonnal elküldtem a k*anyjába és másnap már be se mentem.
Jött utána nyalizni, hogy nem úgy gondoltam ,meg ideges volt stb... a lófaxnak is van vége.
Most normális melóhelyem van, normális emberekkel, jó közösséggel.
Nagyjából sehogy.
Engem könnyű felhúzni, ha ilyen van aznapra hazamegyek, ha nem tetszik neki rúgjon ki.
Saját édesapám volt a főnököm, állandóan megalázott, sértegetett.
Felmondtam.
Évekkel később úgy alakult, hogy a férjemmel volt közös cégünk, ő volt az ügyvezető. És ő is elkezdett sértegetni, megalázni. Ráadásul az ügyfelek és kollégák előtt. Majd ezután otthon is úgy viselkedett, mintha a munkahelyünkön lennénk és neki joga lenne mindenben csicskáztatni, parancsolni.
Persze, elváltam.
Majd fenyegetett, zsarolni próbált, mert nem tudta elviselni azt, hogy nem parancsolhat nekem.
Ezek mind beteg emberek. Nem fognak soha megváltozni. Ott kell őket hagyni!
Hiába jelzem időbe, hogy szükségem van valamire egyszerűen letagadja hogy szóltam neki. Aztán le vagyok bszva mert anyag hiányába nem halad a munka.
Rendszeresen nem érti amit mondok neki, még az egyszerű dolgot sem, amikor mindenki más és exfőnökök értették, hogy mit akartam.
Ő a honvédségnél szocializálódott mert ott is vezető beosztása volt.
Vele sajnos nem tudok együttműködni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!