Hogyan találtatok állást? Milyen módszerrel? Telefonos? E-mailes? Személyes jelentkezés? Milyen visszajelzések vannak tapasztalataitok szerint?
Én azt feltételeztem, ha elég nyugodt a hangom, akkor a telefonos jelenkezés is szimpatikus lesz.
2006.-ban pozitívabb kisugárzásom lehetett a mostaninál. De akkor lényegesen jobbak voltak a körülményeim, és ezáltal az életkilátásaim.
Meg persze fiatalabb is voltam 17 évvel. Ez számíthat valamennyit szintén.
Egy kicsit álomvilágban éltem akkor még, de ennek ellenére is hamarabb célt értem - és csak 3 hónap kellett az aktív kereséshez.
Igen, kell hogy legyen ilyen is, ami most a 3-as válaszban jött. Tizenhárom évig ápoltam édesanyámat ebben van a legtöbb tapasztalatom.
Most ott van a 91 éves nagymama, 4 éve. Él és virul. Pedig volt hosszabb időn át olyan szintű gyengélkedése, hogy el kellett fogadnom: már biztosan a végét járja, nem él sokáig. Ennek ellenére szerencsésen felépült.
Köszönöm szépen a legutóbbi válaszban a bíztatást! :)
Mármint azóta jöttek válaszok. Tehát a 3-asra gondoltam.
A többi választ is köszönöm szépen! A bíztatásokat különösen.
Én úgy gondolom, hogy ma már nem igazán számít, hogy miből van papír, végzettség. Persze, lehet vele vitatkozni. Nem azt mondom, hogy autószerelő legyél, ha azt sem tudod a hűtőfolyadékot hová kell önteni. :)
De viszont attól még érthetsz valamihez, hogy nem azt tanultad az iskolában. Otthon, vagy hobbiszinten viszont rendszeresen csinálod. Ha ezt a gondolkodást is számításba veszed, több lehetőség nyílik meg.
Őszintén? 17 éve végeztem a hivatalos szakmámban. Kb. 4 évet dolgoztam benne. A többi 13 évben elég volt a tapasztalatom, hozzáértésem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!