Az utóbbi időben jelentkezem 3 különböző munkára egy iskola szövetkezeten belül, azonban azóta se kaptam semmilyen visszajelzést. Nálatok is volt ilyen? Szerintetek mit érdemes tenni?
Hadd találjam ki, Melódiák?
Én más szövetkezetnél vagyok, itt tisztességesen visszajeleznek akkor is, ha nem kapom meg a munkát.
Több, mint ötszáz állásra adtam be a jelentkezésem április közepe óta, ebből eddig hatan hívtak be interjúra, az egyik cég fel is vett. Kb. 10-en vették a fáradtságot, és küldtek egy sablon e-mailt, hogy nem rám esett a választásuk, illetve az egyik interjún megígérték, hogy akkor is szólnak, ha nem kerültem be a következő körbe - nyilván most már, hogy van munkám, nem is igazán érdekel, de azért várom, tényleg szólnak-e majd, ha már megígérték.
Szóval jó szar a helyzet, eddig csak 2013-ban, 2016-ban és tavaly októberben kerestem új munkát, és eddig mindig felhívtak már a jelentkezés utáni másnap, egy héten belül már dolgozhattam. Engem is sokkolt, hogy most piacképes tudással, jó referenciákkal SEM igazán kapkodnak értem - gondolom akkor diákként még rosszabb lehet a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!