Ha valaki bunkó velem akkor érdemes visszajelzést adni neki a viselkedéséről?
Mindenhol azt tanítják, hogy hagyjam annyiban ha valaki bunkó velem mert csak magát minősíti ezzel. Ez igaz de attól még rosszul érzem magamat utána..
Kinek mi a véleménye erről?
Sokat nem érsz vele sajna, nekem az a véleményem, mert ez valahol jellemhiba, és ha szólsz az illető ugyanígy ilyen marad.
Nekem volt egy cég ahol felvettek egy idős fickót, a közelében nem lehetett meglenni, annyira zavaró volt, neki már úgymond ez az élete, odáig fajultak a dolgok hogy beadtam a felmondásom, de otthonról már persze.
Az ilyenek valahol sérült emberek, szóva teszed ugyanaz lesz a helyzet.
Mindenhol azt tanítják??? Hová a fityfenébe jársz te:DDD
Akivel bunkóskodni lehet következmény nélkül, azzal lesz is a jövőben élete végéig;)
Ha elkezdenek pofozni, tán hagyod magad...ááá...gyerekek.
Köszönök s nem köszönnek vissza....hozzá teszem, hogy mégsem jó napot, inkább pokolit kívánok! ;)
Nem köszön s jönne ki a kapun utánam...nem fogom meg neki az ajtót és csukódjon rá, mert nem hallottam...ha van ott valaki, akkor köszön vissza ;)
Ez nem engem minősít, hanem a "tettest" és azokat, akik hagyják az ilyet tovább "fejlődni".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!