Bírjam még vagy merjek lépni?
Figyelt kérdés
Jelenleg 4 órában mentem vissza a munkahelyemre, de egyszerűen nem érzem magam jól.. sajnos már kezdek szorongani, depressziós tüneteim vannak…. Nincs egy kollegám sem akivel igazán bizalmi kapcsolat alakult volna ki, és kín szenvedés ez a 4 óra is… Tavaszig maradhatnék részmunkaidőben , de egyre inkább úgy vagyok vele, hogy eljövök.. nem ér ennyit.. anyagilag igazából megtehetnék, hogy ne dolgozzak, de mégis valahol ott motoszkál bennem , hogy mègiscsak van egy biztos , bejelentett állásom.. stb… A másik oldalról bennem van az mennyi idő alatt találnék másik állást… mert oké hogy pár hónapot itthon lennék .. na de utána… tanácstalan vagyok.. a családom támogat , mindenki mondja mondjak fel.. csak ez mégis egy olyan nehéz döntés… mit tennének ??2023. okt. 20. 17:41
1/4 A kérdező kommentje:
Az még lemaradt, hogy maga a munka már teljesen nem motivál ..
2023. okt. 20. 17:45
2/4 anonim válasza:
Egy munkahely nem arra van, hogy bizalmi kapcsolatokat epits. Vegezd el a munkadat es menj haza, es masnapig semmi dolgod a munkahelyeddel. Ennyi.
3/4 anonim válasza:
Egyszer kinszenvedtem eletemben negy oras munkaban valoban: mikor gyakorlatilag semmit nem kellett csinalni, de szem elott voltam. Egy olyan munkanal negy ora nehezebb lehet, mint nyolc ora tevekenyseg. De amennyiben nem a levegobe meredve ulsz vagy allsz negy orat par perc cselekvessel, hanem van mit csinalni, akkor az idegeiddel, lelkeddel van tennivalo, igazabol el kene telnie es kesz, minden nsp.
4/4 anonim válasza:
A te döntésed. Ne tőlünk kérj tanácsot. ha nincs benned annyi, hogy magad dönts, akkor kár bármit csinálnod. Alkalmatlan vagy, még a 4 óra munkára is. Én se dolgoznék veled szívesen, ha még azt is más döntse el, hogy mikor lépj, vagy mikor ne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!