Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Bírjam még vagy merjek lépni?

Bírjam még vagy merjek lépni?

Figyelt kérdés
Jelenleg 4 órában mentem vissza a munkahelyemre, de egyszerűen nem érzem magam jól.. sajnos már kezdek szorongani, depressziós tüneteim vannak…. Nincs egy kollegám sem akivel igazán bizalmi kapcsolat alakult volna ki, és kín szenvedés ez a 4 óra is… Tavaszig maradhatnék részmunkaidőben , de egyre inkább úgy vagyok vele, hogy eljövök.. nem ér ennyit.. anyagilag igazából megtehetnék, hogy ne dolgozzak, de mégis valahol ott motoszkál bennem , hogy mègiscsak van egy biztos , bejelentett állásom.. stb… A másik oldalról bennem van az mennyi idő alatt találnék másik állást… mert oké hogy pár hónapot itthon lennék .. na de utána… tanácstalan vagyok.. a családom támogat , mindenki mondja mondjak fel.. csak ez mégis egy olyan nehéz döntés… mit tennének ??
2023. okt. 20. 17:41
 1/4 A kérdező kommentje:
Az még lemaradt, hogy maga a munka már teljesen nem motivál ..
2023. okt. 20. 17:45
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Egy munkahely nem arra van, hogy bizalmi kapcsolatokat epits. Vegezd el a munkadat es menj haza, es masnapig semmi dolgod a munkahelyeddel. Ennyi.
2023. okt. 20. 17:45
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer kinszenvedtem eletemben negy oras munkaban valoban: mikor gyakorlatilag semmit nem kellett csinalni, de szem elott voltam. Egy olyan munkanal negy ora nehezebb lehet, mint nyolc ora tevekenyseg. De amennyiben nem a levegobe meredve ulsz vagy allsz negy orat par perc cselekvessel, hanem van mit csinalni, akkor az idegeiddel, lelkeddel van tennivalo, igazabol el kene telnie es kesz, minden nsp.
2023. okt. 20. 18:29
 4/4 anonim ***** válasza:
47%
A te döntésed. Ne tőlünk kérj tanácsot. ha nincs benned annyi, hogy magad dönts, akkor kár bármit csinálnod. Alkalmatlan vagy, még a 4 óra munkára is. Én se dolgoznék veled szívesen, ha még azt is más döntse el, hogy mikor lépj, vagy mikor ne.
2023. okt. 20. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!