Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miert nem tudok soha vasarnap...

Miert nem tudok soha vasarnap aludni es hogy birjam ki igy a melot?😥

Figyelt kérdés
Nyilvan kibirom mert sokszor elofordult mar, de valami tipp, amitol jobban megy? Szerencsere porgos melo, ugyhogy az unalomtol nem alszom be, de azert igy is nehez, foleg mar del korul😢 Agyonkoffeinezni nem akarom magamat, csak a szokasos adagot innam, mert infarktust azert nem akarok kapni.
2021. dec. 20. 03:18
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Hat semmit. Gondolj arra hogy mikor hazaersz alhatsz. Máskor meg figyelj arra h vasárnap elegge lefaraszd magad hogy el tudjal koran aludni.
2021. dec. 20. 04:07
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Mozogj a friss levegőn.
2021. dec. 20. 04:24
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Mitszoktál csinálni vasárnap?
2021. dec. 20. 06:04
 4/7 anonim ***** válasza:
0%
Frontin.
2021. dec. 20. 06:55
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Én még 46 évesen se nagyon tudok aludni vasárnap este, ha hétfőn reggel megyek dolgozni.
2021. dec. 20. 11:25
 6/7 anonim ***** válasza:
Émsemtudok , mert mindig agyalok a sok bajimon,gondon.
2021. dec. 20. 11:27
 7/7 A kérdező kommentje:
Pihenni szoktam vasarnap, semmi extra, annyira nem tudom kifarasztani magamat, mert ha meg elmennek hegyet maszni vagy a banat tudja, akkor meg nem pihennek xD Ami pedig azert kell. Egy kis edzestol meg takaritgatastol nem faradok el annyira, hogy elalmosodjak es elaludjak.
2021. dec. 21. 03:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!