Miért nem tudok vasárnaponként aludni?
Most sem tudok, se múlthéten, se azelőtt, és ez megy már szeptember óta, és ez ment nyáriszünet előtt is.
A hétvége 2. felében csökken a hangulatom a maxról a 0 felé, ezt próbálom fent tartani net segítségével(videók,filmek,játékok stb), de nem megy, és szerintem ez valami tudatalatti dolog lehet, hogy az újabb héttől vagy az iskola vagy valami miatt nem megy, mert normális ember, aki tudja, hogy reggel 5-kor kel fel hétköznap, az már ilyenkor alszik, és tud is aludni, csak én nem.. Miért? Csak én vagyok ilyen? Mit tegyek? 18F
Nem, ma én se tudok aludni. Néztem filmet, hogy esetleg majd azon elalszom, de túljutottam a holtponton, amikor is már fizikai fájdalommal jár, ha becsukom a szemem. Lecsukódni, csak úgy magától, már nem tud, vagy ha igen, akkor felébredek a nyikorgására :'D
Nekem pl. nincs kötött programom, viszont mostanság sok ügyintézés vár rám, és mivel nincs egy helyen összeszedve az egész, ezért idegeskedem, hátha elfelejtettem valamikor valahova elmenni. Valójában ez egyszer elő is fordult, véletlenül nem mentem iskolába...
Vegyél be egy fájdalomcsillapítót, öblítsd le egy pohár borral. Instant kidőlést eredményezhet, a jobbik fajtából. (Na, de semmi szélsőséges!)
ez nálam is így van.....
ez a hangulatcsökkenés szerintem is tudatalatt történik.. valószínű,hogy valamit kötünk ezekhez a napokhoz ..
vagy még az,hogy érezzük,nem úgy telt a hét ,ahogyan terveztük,és ez tudatalatt bánt minket.
Megoldás szerintem az ,ha hétvégére csinálsz programokat , és hogy kifáraszd magad ,hogy estére már tudj aludni..
Hétvégén általában mindig van program, és nagyon fáradt szoktam lenni, ha minden jól megy, akkor Pénteken és szombaton tudok aludni, de vasárnap sosem megy, ezért a hét 5 napján alszom 6-7 órát(koránkelés miatt) a másik 2 napon pedig kb 10 órát..
Esküszöm mostanság arról ábrándozok, hogy mikor tudok végre egy héten normálisan kipihenten lenni egész nap, és még talán kedvem is lenne tanulni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!