Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Álló munkát mit tegyek hogy...

Álló munkát mit tegyek hogy jobban bírjam?

Figyelt kérdés

Úgy érzem mintha tőből le akarna szakadni a lábam néha, nehéz fáj.

Próbàltam krémeket nem jött be,jobb ötletem nem volt. Normàl alkatú vagyok rossz látni, hogy némelyik ducibb kollegám is bírja, csak én vagyok ilyen gyenge ??

2021. ápr. 24. 09:54
1 2
 1/16 anonim válasza:
Majd hozzászoksz és nem fog fájni, én is 8 órán keresztül állok és sétálok a munkahelyen. Az első hetekben minden nap majd le akart szakadni a lábam. Szépen lassan hozzáerősödnek az inak, csontok, izmok. Ma már meg sem érzem. A legfontosabb a megfelelő testsúly megtartása. Amenniben ez megvan és nincs komolyabb ízületi bántalmad, nem lesz baj.
2021. ápr. 24. 10:04
 2/16 A kérdező kommentje:
Én is ezt gondoltam,hogy hozzászokom de már majdnem 1 honapja csinálom és rosszabb!! Nemhogy megszoknám.Mostanra már dagad is a lábam. Nemtudom más hogy bírja.
2021. ápr. 24. 10:07
 3/16 anonim ***** válasza:
Mászkálni kell, vagy egy helyben állni végig?
2021. ápr. 24. 10:12
 4/16 anonim válasza:

Szia

Én 12 óra hosszát talpaltam vagy álltam szalag mellett acélbetétes bakancsban

Az elején nagyon fájtak a lábaim, de vettem egy jó minőségű talpbetétet.. Nem olcsót, nem ccc-set, deichmanossat es nem arra mentem hogy olcsó legyen!

A herbáliában mondtam a hölgynek milyen lábbelibe kell, mit dolgozom s ahhoz aj@nlott egyett

Negyed évente cseréltem, mikor mar ugy ereztem nem tartja a lábam, megint fáj

2021. ápr. 24. 10:13
 5/16 anonim ***** válasza:
26%
Tűritek a fájdalmat, ahelyett, hogy másik munkát vállalnátok....
2021. ápr. 24. 10:15
 6/16 anonim válasza:
55%

A kényszer nagy úr kedves...

Különböző élethelyzetek vannak, addig ne írj ilyet míg nem látsz bele

2021. ápr. 24. 10:17
 7/16 anonim ***** válasza:

Amikor állni kell az sokkal rosszabb mint amikor mászkálni. Én voltam pénztáros és nekem is fájt a lábam a kasszába pedig fiú vagyok. Ráadásul neki tudtam dőlni a pultnak ha volt kis időm stb.

Most viszont raktáros vagyok, egész nap jarkalok, emelgetek, húzom a békát stb és fele annyira nem fáj a lábam mint amikor pénztáros voltam...

2021. ápr. 24. 10:20
 8/16 A kérdező kommentje:

Egyhelyben állni szinte.

5

3 szakmám van, de egyikben sem vettek fel sehova. Így maradt ez mert valamiből élni kell.

2021. ápr. 24. 10:20
 9/16 anonim ***** válasza:
50%
#5 mekkora jó tanács ez eszembe se jutott 😃
2021. ápr. 24. 10:21
 10/16 anonim ***** válasza:
97%
Én is egy jó talpbetétet javaslok, esetleg még kompressziós zokni is segíthet, közben erősítheted a lábaidat pl. kerékpározással. Én CNC esztergályos vagyok, 6 km-re dolgozom, és bicajjal járok dolgozni. Jól esik lemozgatni az egész napos állást.
2021. ápr. 24. 10:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!