Álló munkát mit tegyek hogy jobban bírjam?
Úgy érzem mintha tőből le akarna szakadni a lábam néha, nehéz fáj.
Próbàltam krémeket nem jött be,jobb ötletem nem volt. Normàl alkatú vagyok rossz látni, hogy némelyik ducibb kollegám is bírja, csak én vagyok ilyen gyenge ??
Szia
Én 12 óra hosszát talpaltam vagy álltam szalag mellett acélbetétes bakancsban
Az elején nagyon fájtak a lábaim, de vettem egy jó minőségű talpbetétet.. Nem olcsót, nem ccc-set, deichmanossat es nem arra mentem hogy olcsó legyen!
A herbáliában mondtam a hölgynek milyen lábbelibe kell, mit dolgozom s ahhoz aj@nlott egyett
Negyed évente cseréltem, mikor mar ugy ereztem nem tartja a lábam, megint fáj
A kényszer nagy úr kedves...
Különböző élethelyzetek vannak, addig ne írj ilyet míg nem látsz bele
Amikor állni kell az sokkal rosszabb mint amikor mászkálni. Én voltam pénztáros és nekem is fájt a lábam a kasszába pedig fiú vagyok. Ráadásul neki tudtam dőlni a pultnak ha volt kis időm stb.
Most viszont raktáros vagyok, egész nap jarkalok, emelgetek, húzom a békát stb és fele annyira nem fáj a lábam mint amikor pénztáros voltam...
Egyhelyben állni szinte.
5
3 szakmám van, de egyikben sem vettek fel sehova. Így maradt ez mert valamiből élni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!