Ha valaki home officeban nem tud munkát végezni miért nem jön be a cég épületébe? Tök üres net gép minden van?
Azért ez már a ló másik oldalára átesés esete.
Kolleganő szomszédjánál lakásfelújítás van és nem tud dolgozni mert akkora a zaj stb.
Na de nem értem mi kényszeríti arra hogy otthonról dolgozon? A cég épülete nyitva, az irodák épp az otthoni munka miatt nettó üresek, gép net stb minden van-miért nem jön be dolgozni?
Még a vírushiszti se lehet ok mert hát a gondnokon kívül kb ember nincs az épületben.
10 gép közül választhat és mind üres.
Ez nem csak egy hazug melléduma, hogy ne dolgozzon? Főleg hogy nagyon jól tudja amit ő nem végez el azt rácseszik más nyakába és annak kell elvégezni?
1. Nem a Te dolgod.
2. Azért nem megy be, mert a főnöke nem cseszi le ezért.
3. Neki így kényelmes. Meg ezek szerint a főnöködnek se okoz gondot.
4. Ha nem tetszik nyisd ki a szád. Azzal, hogy kiírod ide és panaszkodsz nem fog se gyorsabban menni a felújítás, nem fogja a főnök behívni az irodájába és semmi más nem fog változni.
5. Ne vedd magadra.
"Gondolom nem akar tömegközlekedni. "
Ja értem, mert mi többiek annyira tapsolunk a buszon metrón na néha mégis be kell jönni.
Ja és kettő megállóra lakik, gyalog féllábon is be tudna jönni.
Más meg a város másik végéből jár, de akár agglomerációból.
Ő meg nem jön be a kettő megállós távolságból.
Ezeket nem írtad, így nem tudhattam. Nem kell egyből leharapni a fejem... Elnézést, hogy megpróbáltam tippelni.
(#2)
Mind tudjuk mi az OK. A valódi ok. Orwell állatfarm. Egyenlők és egyenlőbbek.
Neki szabad mert ő a Csókos Gizi. Másnak nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!