Miért vannak ezek az érzéseim?
Úgy kezdődött hogy tetszett egy férfi kollégám akivel együtt dolgoztam..megtetszett sokat gondoltam rá volt hogyha a közelemben volt remegtem.. ahogy telt az idő jott egy masik srac akit eleinte nem bírtam elviselni szinte utáltam es valahogy megtetszett,a szemei elkápráztattak elveszek a szemeiben a mai napig..de van ez a masik is de nem ertem hogy 2 csávó ennyire hogy válthat ki egyszerre belőlem érzéseket??
22L
Mondjuk azért azt is nézd, hogy milyen megbízhatóak. Aki szex után kinyír, azért olyannal ne dugj.
Bár, a te döntésed.
Nem tudtad elviselni, utáltad...Akkor volt/van egy stílusa! De a szeme meg elkápráztat...
Akkor most mit nézel? Az emberséget vagy a külsőséget?
Ha (oké túlzás) kék zöldre ver és emberileg taszító, de szép a szeme akkor azért bejön, és közeledsz?
Én férfi létemre megválogatom azt a nőt aki felőlem lehet bombázó, ha emberileg, viselkedésileg nem színpatikus...
De kinek mi...
6-os
Nem nincs gond a természetével en voltam vele előítéletes,es jobban megismertem es rájöttem hogy ő egy jó ember minden téren.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!