Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » A közösségi oldalakon sokan...

A közösségi oldalakon sokan elfelejtik hogy a gép előtt a felhasználók is emberek és vannak érzéseik?

Figyelt kérdés
Tik Tokon irkáltam egy lánynak majd egyszercsak letiltott.Pedig semmi bántót nem írtam inkább dicsértem őt.Erre tiltás volt a válasz.Nem mondanám hogy megviselt, inkább elgondolkodtatott.Nem csak egy tárgy vagyok,egy porszem azoknak akikre közösségi vagy társkereső oldalon ráirkálok?31/F

2023. aug. 29. 21:41
A kérdező szavazást indított:
Jó a közösségi oldalakon beszélgetni
Nem jó közösségi oldalakon tölteni az időnket
A közösségi oldal csak akkor jó ha szépek vagyunk
Ha személyesen ismerkedünk akkor se foglalkoznak vele hogy emberek vagyunk
19 szavazat
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
el ment a kedvem a Tik Tok és a többi közösségi oldal használatától.
2023. aug. 29. 21:43
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Túlreagálod, de ez a korosztályodra jellemző. Valaki nem akar beszélgetni veled és letilt, és akkor mi van...
2023. aug. 29. 22:17
 3/15 anonim ***** válasza:
79%
Hány éves volt a lány + miket írtál?
2023. aug. 29. 22:31
 4/15 anonim ***** válasza:
97%

Oké, most kérdés, hogy mi a kérdés. És mi volt nálad.

Egy random, ismeretlen lánynak folyamatosan írogattál tolakodóan, aki nem válaszolt? Érthető, hogy letiltott.

2023. aug. 29. 22:34
 5/15 anonim ***** válasza:
41%

Az a gond, hogy úgy van az egész beállítva, hogy csak annyi jön le, hogy téged letiltottak, de a háttérbe nem látunk.

Volt ilyen barátnőm. Mesélte, hogy egy haverja xart a fejére és flegma is volt vele. A háttérsztorit nem ismerve én is tahónak gondoltam. Aztán kiderült, hogy a haverja anyukája amúgy súlyos beteg volt és ezért tűnt el a köztudatból, hogy az anyukáját ápolja, ha mégis beszélt a barátnőmmel, nem volt türelme a műhisztihez, amikor a saját anyja valódi gondokkal küzdött és ezért gondolta a barátnőm őt tahónak.

2023. aug. 29. 23:11
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha neked az érzelmileg letaglózó, hogy egy idegen lány letilt, akkor nem vagy normális.
2023. aug. 29. 23:43
 7/15 Darius- ***** válasza:
100%
Ezért miért kell sértődni? Nem kért belőled, nem akar megismerni. Ha írt volna bántót, az más. Én sem állok szóba mindenkivel legyen az internet vagy élő, nem is lenne erre kapacitásom.
2023. aug. 29. 23:54
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Akkor sincs semmi, ha bántót ír. Ha ráírsz valakire online, bármit írhat. Akkor sértődhetsz meg, ha anyád ír olyat, hogy kapd be. Idegennel szemben nem lehetnek elvárásaid.
2023. aug. 29. 23:58
 9/15 Darius- ***** válasza:
64%
8-Nálam a bántó az a trágár szó . Olyat ne írjon, mert egyrészt tilos, ha élőben történik, akkor sincs joga hozzá, mivel ő nekem senki. A másik a vádaskodás érvek nélkül. Most csak magamból indultam ki, nem gondoltam át eléggé a bántó szó jelentését, így neked van igazad. Nekem sincsenek elvárásaim idegenekkel szemben és ezt elvárom tőlük is.
2023. aug. 30. 00:09
 10/15 anonim ***** válasza:
Ennél nagyobb gondod ne legyen hogy valaki letilt tiktokon :)
2023. aug. 30. 01:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!