Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » A közösségi oldalakon sokan...

A közösségi oldalakon sokan elfelejtik hogy a gép előtt a felhasználók is emberek és vannak érzéseik?

Figyelt kérdés
Tik Tokon irkáltam egy lánynak majd egyszercsak letiltott.Pedig semmi bántót nem írtam inkább dicsértem őt.Erre tiltás volt a válasz.Nem mondanám hogy megviselt, inkább elgondolkodtatott.Nem csak egy tárgy vagyok,egy porszem azoknak akikre közösségi vagy társkereső oldalon ráirkálok?31/F

2023. aug. 29. 21:41
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
74%

"Nálam a bántó az a trágár szó . Olyat ne írjon, mert egyrészt tilos"

Tilos? Ezt hogy érted?

2023. aug. 30. 01:10
 12/15 Darius- ***** válasza:
48%

11! Ezt nem nekem kéne elmagyarázni. Vegyük ennek az oldalnak a szabályzatát példának. De ez máshol is így van: A gyűlöletkeltésért, mások sértegetéséért, provokálásért, vállalkozás/termék/weboldal népszerűsítéséért, reklámozásért, trágárkodásért,...

De élőben is az, viszont többen ezt elfelejtik, mivel úgysem bizonyítható. Mivel idegen, nem áll jogunkban sértegetni sem pont azzal az indokkal, hogy segítenünk sem kell őt.

2023. aug. 30. 01:39
 13/15 anonim ***** válasza:
89%
De lehet káromkodni. Nem visz el a rendőr.
2023. aug. 30. 02:10
 14/15 A kérdező kommentje:
Márnem érdekel nem voltam fent a Tik Tokon azóta sem.Most inkább játszok a telefonon.VElegem lett az emberekből.
2023. aug. 31. 18:20
 15/15 anonim ***** válasza:
72%

"Tik Tokon irkáltam egy lánynak majd egyszercsak letiltott.Pedig semmi bántót nem írtam inkább dicsértem őt.Erre tiltás volt a válasz.Nem mondanám hogy megviselt, inkább elgondolkodtatott."

NAgy eséllyel azért tette, mert a pasija féltékeny és egyébként balhézott volna vele. Több ilyen ismerősöm van, akik féltékeny férfi/srác miatt kénytelenek erre.

2023. szept. 4. 11:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!