Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mivel konnyithetnek az erzesei...

Mivel konnyithetnek az erzeseimmel kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Par ev utan osszekoltoztem a parommal, sajnos eleg messzire a szulovarosomtol.

A paromnak van egy barati tarsasaga itt, igy osszesen 6an vagyunk. 3 fiu, 3 lany. Igyekszem minel jobban beilleszkedni es azonosulni az o stilusukhoz. Tudni kell, hogy ez a 2 lany legjobb baratnok, ezert nem is akartam megakadalyozni az o szoros kapcsolatukat. Mindkettojuket egyforman szeretem es tudom, hogy nem fernek meg harmadik legjobbnak. Ezt azert gondolom, mivel ereztetik is. Ok tobbet beszelgetnek nyilvan privatban is, talalkozgatnak, nem vagyok azert minden esemenyre elhivva amit kitalalnak. Ami ugy gondolom, teljes mertekben rendben van, es ebbe nem is szeretnek beleavatkozni.

Viszont termeszetesen ott van bennem a kiszoritott erzes, amit nem tudok magamban lenyelni. A 2 lany kozul az egyik nagyon felti a masikat. Nem is tudok vele ugy kommunikalni, mint a masik lannyal. Magatol nem kezdemenyez beszelgetest, ha probalok is vele beszelni, nagyon rovidre fogja a dolgot.

A fiuk pedig szamomra nagyon erdekesek. Ha nem talalkozik veluk a parom, vagy eppen nekunk is mas programunk van (peldaul:csaladi esemeny) telefonon magallas nelkul zaklatjak, utana termeszetesen elhordjak mindennek, beleertve engemet is. Azt mondta a parom, hogy ez csak fius humor es nem veszi fel magara ezeket a szovegeket. De ezt sosem a szemebe mondjak, hanem uzenetvaltasban. Az egyik srac le is k.rvazott meg a koltozesem elott, ok nelkul. En ezt egyaltalan nem gondolom humornak. Es latom rajta, hogy de magara veszi valamilyen szinten. Kerdeztem tole, hogy miert viseli el es miert nem nyulik mas baratsagok fele. Erre az volt a valasz, hogy fel, hogy nem lesznek baratai ezutan.

Nagyon hianyzik az a barati kor, ami otthon van. Ott is 6an voltunk, es soha nem volt ilyen problemank. Mivel kulfoldre koltoztunk, nem tudunk olyan gyakran hazamenni, hogy lathassam oket. Interneten keresztul termeszetesen beszelunk, videochatelunk de termeszetesen nem potolja azt az igazi egyuttletet. A paromat az en barati tarsasagom teljes mertekben elfogadta, a fiuk teljesen bevettek es soha nem bantottak barmi miatt is. Joban rosszban szamithattunk egymasra.

A helyemben mit tennetek, mivel lehetne ezt az erzest kicsit konnyiteni?

Oszinten kezdem dedosnak erezni ezt az egeszet mar.

2023. aug. 6. 00:13
 1/2 anonim ***** válasza:
A barátod szó nélkül tűrte hogy a "haverja" lek.rvázzon? Hagyd ott a társaságával együtt és keress egy férfit inkább.
2023. aug. 6. 11:04
 2/2 A kérdező kommentje:

Szia.

Borzaszto nagy veszekedes volt belole, a parom szo szerint majdnem nekiesett. Ittas allapotban volt a srac nagyon. Utana masnapra bocsanatot kert tolem is meg a paromtol is, de igazabol en sosem tudtam ugy elengedni.

2023. aug. 6. 12:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!