Mit tegyek ha elegem van az életemből mert mindenki gúnyt űz belőlem, fiatal is idős is. Mindenki szórakozik az érzéseimmel, és rángatnak kényük, kedvük szerint. És mindig én vagyok a rossz?
Ha kivétel nélkül MINDENKI gúnyt űz belőled, rángat, szórakozik veled stb., akkor a hiba nálad van.
Vagy esetleg leírhatnád pontosabban, mi a probléma, és akkor lehet, hogy kapsz értelmes válaszokat is. De annyival, hogy "Engem mindenki utál", nem igazán lehet mit kezdeni.
Egy dolgot tanulj meg: a legtöbb gondot, a legtöbb lelki fájdalmat az életünkben az okozza, hogy azzal foglalkozunk, mások mit gondolnak rólad.
A kérdésedben gyakorlatilag csak azt sorolod, hogy mások mit gondolnak rólad.
Hány éves vagy?
Írnál esetleg példákat?
Sajnos ilyen a világ. A legtöbben rosszindulatúak. Viszont senki sem csak jó vagy rossz.
Azért pár konkrét példát is leírhatnál.
Munkahely, suli?
Keresed a konfliktust, vagy szimplán beléd kötnek?
Milyen stílusban állsz helyet magadért?
#5: ahhoz képest, hogy lesz*rod, mégis hosszan sorolod. Sőt, azt kérdezed, mit tegyél
Ha csak annyi, hogy fura, akkor ok, fura. De mi a kérdés?
Érdekes, a kérdésben azt írod, hogy eleged van miatta az életedből, utána meg azt, hogy amúgy lesz*rod. Ennek inkább fuss neki még egyszer, mert ez így egy kicsit logikátlan.
Továbbra sem tudjuk, miért rosszindulatúak veled az emberek, de fenntartom, hogy ha senki nem bír elviselni, annak oka van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!