Betudnék illeszkedni erre a munkahelyre ilyen személyiséggel?
Figyelt kérdés
Színházi fénytechnikusi állás, minden nap oda-vissza 100km (3 óra) ingázással. Napi 16-18 óra munkával és a pihenőidőt csúsztatással eltolva. Eddigi munkahelyeimen sosem tudtam beilleszkedni a munakhelyre és nem bírtam soha a munkát hosszútávon. Leghosszabb munka amit életemben bírtam az is irodai Facebookos diákmunka volt 6 hónapig, azt is csak azért bírtam mert heti 10 óra munka volt de 6 hónap után nagyon kiégtem. Kemény fizikai munka is lesz sajnos benne, amit sosem bírtam, még egy McDonaldsban is kemény 5 órát bírtam és még aznap felmondtam mert összeestem, mert a 130 kilós testem nem bírta az állást. Előző munkámat pedig 3 hónapig bírtam, az teljes home officeos call center volt de az is nagyon nehezemre esett és senkivel nem jöttem ki jól mert egy nagyon lusta ember vagyok és nem tudtam normálisan dolgozni. Most 1 éve munkanélküli vagyok és a szüleim nemsokára kiraknak az utcára ha nem találok munkát SOS. Érdemes ebbe belevágni így? Szerintetek betudnék illeszkedni?2023. okt. 12. 15:20
11/14 anonim válasza:
#10 Hát, nekem is volt, hogy 1 évig henyéltem, igaz, nem a szüleim házában és nem az ő pénzükön. De nem hiszem, hogy a lakóhelyedhez közelebb, emberibb időbeosztással ne létezne munkalehetőség.
12/14 anonim válasza:
Akkor nem dolgoznál mindig. Ha jól számolom, 11 napot a hónapban. Fénytechnikus jól hangzik. Gondolom, aki ezt csinálja, ért is hozzá, meg szereti is. A fizikai munka nem zavarna. Az utazás problémás, de 50km belefér eleinte, ha az embernek van kocsija. Bár sok időveszteség, tömegközlekedéssel még több lenne. Ha tetszene, akkor közelebb is költözhetnél. A fizetés az jobb a mostaninàl (semminél). A családod is láthatná, hogy törekszel. Ha nagyon nem tetszik, akkor felmondasz. Én vállalnám. A mostani munkahelyem szerintem ennél húzósabb, mégis szeretem.🙂
13/14 A kérdező kommentje:
Rosszul érted 12. Ugyanúgy heti 5 nap kellene bejárni. Csak mondjuk hétfőn 16 óra, majd kedd 7, szerda 9, csütörtök 12, péntek 18, szombat 10, vasárnap meg csak 8. Így gondolták ők és majd valamikor kilehet venni egy 7 napos ingyen szabit. Csak ha a jó isten is úgy akarja.
Nem vállaltam el végül.
2023. okt. 18. 00:43
14/14 anonim válasza:
Először próbálj meg lefogyni, akkor a munkabírásod is fejlődni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!