Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit tennétek a helyemben?...

Mit tennétek a helyemben? Adott egy céges környezet, 3-an dolgozunk az adott munkakörben. Az egyik kolléga kibírhatatlan, paraszt, nárcisztikus személyiség.

Figyelt kérdés
Már 10 éve dolgozunk együtt, de egyre rosszabb.Mi ketten a másik kollégával jól kijövünk,és dolgozunk a kibírhatatlan kolléga helyett is sokszor.Lóg,nem szeret dolgozni.Nagyon elviselhetetlen a viselkedése.Van felesége,de munkaidőben sokszor lóg ki évek óta a csajhoz,akije még van.A közvetlen főnökünk mindent elnéz neki.Ez a közvetlen főnökünk viszont megtette helyettesének,mivel gyerekkori barátok.Nagyon gáz a helyzet.Ha szabadságon van,akkor normális a hangulat bent,ketten megcsinálunk mindent.Ha itt van,akkor katasztrófa.Sajnos nem egyszerű másik munkahelyet találni nekem 50 évesen.

2023. szept. 28. 14:35
 1/6 anonim ***** válasza:
91%
Huh, ez rettenet, én menekülnék, persze tudom, baromi nehéz, mondani könnyebb. Meg egyébként is, menjen ő. Pozitívum hogy a másik kolléga jó fej. Tulajdonképpen mit bunkoskodik? Fonokoskodik? Ha tovabbra is csinálja, ki kell menni utána, amikor a csajához megy, szépen lefotozni, majd ezeket eljuttatni a feleségéhez. Akár magánnyomozot is fel lehet erre bérelni. Lényeg, ne tudja meg, hogy te okoztál kellemetlen perceket neki.
2023. szept. 28. 14:47
 2/6 anonim ***** válasza:
56%
Váltani kell, ez később sem lesz jobb. Ma már lassan mindenki nárcisztikus, értelmét veszti a kifejezés, annyi minden szinonimája lett.
2023. szept. 28. 14:53
 3/6 A kérdező kommentje:
Van egy cimborája másik részlegről.Az is valami gyerekkori neki. Jön a kis haver, beülnek kávézni,cigizni a konyhába,magukra csukják az ajtót 1 órára.Ez naponta mondjuk kétszer.De ezen felül van,hogy ő megy a haverhoz időt tölteni,csak ne keljen dolgozni."Mi úgyis dolgozunk helyette is", neki meg mindent szabad. Máshol rég kirúgták volna már páros lábbal.Az asszonya ha tudná(?).....nemrég született még 1 gyerek csok miatt, közben ő a csajához járt egyfolytában.
2023. szept. 28. 14:55
 4/6 A kérdező kommentje:
23 Ő tipikus példája. Emtátia nulla, EQ nulla, "ő a legokosabb", "ő mindent jól csinál". Ha valaki megmondja neki hogy valamit rosszul csinált, vagy rosszul gondol,akkor annak képes verbálisan nekimenni. De ami rosszabb, egyből elkezd panaszkodni a közvetlen főnökünknek. Már hallottam egyszer véletlenül azt is,hogy rólunk beszélt telefonon a közvetlen főnökünkkel egy ilyen eset után, és azt mondta,hogy "a két kis köcsög". hallottam, és egyértelmű volt minden. Legszívesebben bemostam volna neki egy óriásit,hogy SBO-n kössön ki.De akkor kirúgattam volna magamat,és ő maradt volna. Szörnyű ez a helyzet.A munkánkra szükség van,mert valakinek dolgozni kell.
2023. szept. 28. 15:11
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Huh, komolyan mondom, ökölbe szorul a kezem. Majd 20 éve nincs főnököm és kellemetlen kollégám se, mert pont ezeket a szitukat akartam elkerülni.
2023. szept. 28. 15:40
 6/6 anonim ***** válasza:
Mikor ilyet mert mondani, akkor kellett volna rárúgni az ajtót és porig alázni a főnököddel együtt.
2023. szept. 28. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!