A mentősök pszichopaták?
Ha valakiket nem kéne bántani, azok a mentősök.
Ők azok, akik az egészségügy ellehetetlenítése közben próbálnak eleget tenni az elvárásoknak.
Azokat kéne bántani, akik ellehetetlenítik őket. De inkább szeretjük az ellehetetlenítőket,
Ismerős a kérdés:
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__egyeb-kerdesek__1218..
Mentális betegként te ne jelentkezz ilyen helyekre.
Engem már vitt be olyan mentős kórházba, aki valamilyen szociopata lehetett. Tudom ez így elég homály... De ez történt. Magam sem hittem el, ami velem történt.
Konkrétan, ha elég jó a fizikumod ehhez a melóhoz és nem vagy mondjuk debil és megtanulsz újraéleszteni, akkor gyakorlatilag mindegy, hogy milyen mentális betegséged van.... Szóval szerintem igen, lehetsz mentős!
Vannak köztük érdekes alakok az tuti, feleségemnek pl pánikrohama volt, mentő kijött a munkahelyére, és hogy “jobban kapjon levegőt” levetkőztették egy szál bugyira. Aztán úgy beszélgettek vele, hogy megnyugodjon…
Később mikor már bent volt a korházba, doki elég furcsán húzta a szemöldökét az esetre, és 4szem közt elmesélte nekem, hogy ezt hallotta a feleségemtől, és igazából ez totálisan indokolattlan volt, szerinte nemes egyszerűséggel a mentősök kihasználták az alkalmat, hogy jól megnézzenek egy szexi csajt. Azt is mondta, hogy igazából tehetek feljelentést, de nem szeretné, mert az egyik a saját fia és nagyon csúnyán el fog vele beszélgetni otthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!