Mit lehet kezdeni egy ilyen kollegával? Kifejtés lenn.
Sokszor elég durva hangulatváltozása van, ha kicsit is másképp vannak a dolgok, azonnal kiabál, ordít a munkatársára, pattogtatja, csicskáztatja, az ott töltött idő 90%-ban emberileg elviselhetetlen. Egyedül hagyja a munkatársát, ezzel dupla munkterhet ró akárkire, aki épp vele van. Minden órában a telefonján beszél, van, hogy elmegy a kedve, kiül oldalra és bagózik fél műszakon keresztül. Amióta ott vagyok, 4 új ember is felmondott miatta, mondván, hogy nem hajlandó itt dolgozni ilyen idegbajos állattal. Ráadásul a főnök nem is tudja ezt a valódi okot.
Amit én leszűrök a videlkedéséből, közösségileg nyomasztó, szorongást keltő, bomlasztó a személyisége, szociálisan mérgező. Ráadásul akármilyen balhét csinál, mindig kimagyarázza magát és eltereli magáról a figyelmet. Volt hogy ezzel a kimagyarázásos taktikájával is rúgatott már ki embert azonnali hatállyal ráadásul.
Én szeretem az ilyen embereket, kár hogy sosem sodor az utamba efféle szemetet a szél. Valószínűleg még senki nem rakta helyre, így nyilván megenged magának mindent. Nekem 1x ordítana, többször nem. Aki pedig hagyja is hogy ugráltassák... Ezt sosem értettem.
De a közösségnek mindig ereje van. Össze kell fogni. Nem kell ezektől félni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!