Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » A mentősök pszichopaták?

A mentősök pszichopaták?

Figyelt kérdés
Egy cikk szerint sok a pszichopata köztük. Szándékosan előidézték a heroinfüggőknél, hogy visszaessenek, de pl. a mi városunkban már ki sem szállnak kábítószer túladagolásokhoz a gyermekotthonban. Jelentkezhetek mentőápolónak esetkocsira, ha feltételezhető, hogy pszichopata, vagy szociopata vagyok?

2023. máj. 11. 19:45
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Jujjjj
2023. máj. 23. 13:02
 12/20 anonim ***** válasza:
81%

Érdekesség, orvosok között sok pszichopata akad - mentősöknél nem hallottam, de el tudom képzelni. És ez jó.

Nem, nem röhögnek mániákusan egy pincehelyiségben, miközben hivatalosan halottnak nyilvánított, elrabolt pácienseken kísérleteznek :D

Nekik nem igazán vannak érzelmeik, de ettől nem lesznek gonoszak. Tudják, hogy mi a jó és mi a rossz. Gyógyítani jó - ha a pozitív érzelmi töltet hiányzik is, attól még büszkék a teljesítményükre, a hírnevükre és a fizetésükre, nekik ez mind előny.

Egy pszichopata orvos, mentős nem pánikol, nem szorong, nem aggódja betegre magát. Hideg fejjel képes elvégezni a feladatot.

Mentősök is látnak elég olyan esetet, amit én pl. nem lennék képes végignézni sem, nem hogy még odamenni és csinálni. (Persze, segíteni akarok, de abban a pillanatban tőlem függ valaki élete, ami ijesztő)

2023. máj. 23. 13:50
 13/20 NTBS ***** válasza:
33%
Szerintem nem.
2023. máj. 24. 06:35
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Aki pszichopata, az attól még lehet jó mentős, nem minden pszichopata ugynaolyan, és nem mind ártalmas. Ha pszichopata, akkor legalább nem ég ki, könnyebben viseli azokat a dolgokat, amiket lát, nem viseli meg érzelmileg.
2023. máj. 24. 12:40
 15/20 A kérdező kommentje:

9-es, pont most írt valaki a Redditen egy hasonló sztorit:

"Én most hallottam nemrég egy beszélgetést sajnos amit nem akartam. Egy mentős srác mesélte, hogy miket szoktak csinálni, azóta én úgy vagyok vele ha haldoklom/ meghaltam inkább hagyjanak ott. Történet a következő: mentős srác és munkatársainak van egy közös csoportjuk ahova küldözgetik a halottakról különböző képeket/ videókat mert haha k-va vicces meg fogdossák azokat a nőket akik a mentő autóban vannak és jól néznek ki majd jót röhögnek ezen. Lehet velem van a hiba de jobban megkéne szűrni, hogy kik menjenek egészségügybe dolgozni."

2023. máj. 24. 20:24
 16/20 anonim ***** válasza:
72%

Gyökerek mindenhol vannak.

Ettől még ne húzd ezt rá az összes mentősre.

Én még sosem utaztam mentőautóban (kopp-kopp), de egyszer volt egy csúnya esésem egy hintáról a Balatonnál. Épp fellendültem, a lánc elszakadt, én meg gyönyörűt szaltóztam.

Épp mellettem nyaralt egy mentős a családjával. Természetesen nem tudtam, amíg meg nem mondta. Simán megtehette volna, hogy otthagy a fenébe - végül is vakáción van, nem dolgozik, ugye?

Azonnal mellettem termett, láttam az aggodalmat a szemében (ismétlem, vadidegenek voltunk egymásnak), és szakszerűen megvizsgált, hogy lett-e valami bajom. Végül a lelkemre kötötte, hogy ha bármi baj van, azonnal menjek orvoshoz

2023. máj. 24. 21:34
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Vannak köztük nyomik is,mint ahogy mindenhol vannak.

De az a csoda hogy még egyáltalán vannak ők is.

Unokatesóm nagyon dögös kis csaj volt anno,hosszú combok,

gyönyörű alak,arc.Be ment hogy kullancs van-e a fenekénél,

30 perc múlva, szerintem az egész kórház,összes férfi dolgozója

ezt vizsgálgatta.Szóval az ilyenekkel azért tényleg nem árt óvatosnak lenni,főleg fiatal lányok esetében.

Amúgy a többi egészségügyisről,főleg dokikról,nagyon rossz véleményem van. Tisztelet a kivételnek,de akik ezt amit orbánék csinálnak, és még asszisztálnak hozzá, hát elég gerinctelen banda,aki már itt maradt.

Persze van a a pénz,most már szépen fel húzták a bérüket,

ami nem is baj,csak a többi bért mikor húzzák mellé? Mondjuk a tanárokét,

meg a többi emberét?

2023. máj. 30. 15:09
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy olvastam hogy az orvosok között van sok
2023. jún. 8. 06:44
 19/20 anonim ***** válasza:
70%
Nem jó ha általánosítasz!
2023. jún. 8. 16:30
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
#19 úgy pontosìtanék hogy sok orvosnak pszichopata hajlama van*
2023. jún. 8. 16:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!