Akik vidéken élnek, melyiket választják inkább?
Azok, akik vidéken élnek (pl. másfél órára Budapesttől) melyik verziót választják inkább?
1., Ha találnak a közelben munkát, akkor ott helyezkednek el, kevesebb fizetésért.
2., Mindenképpen ingázás a magasabb bérért.
Én már voltam mindkét helyzetben és jelenleg nem tudok dönteni. A közelebbi munka nyilván azért lenne jobb, mert nem menne el napi 3-4 órám az ingázásra, viszont amikor hajlandó voltam ingázni, volt, hogy a dupláját kerestem annak, amit az előző helyen, de ennek az volt a hátránya, hogy csak aludni jártam haza.
#9 Ez ismerős, Budapesten születtem és éltem 35 évig, én négy kerületen mentem át és napi 3,5 órát utaztam, ráadásul nagyon kevés fizetésért, de a munkámat nagyon szerettem. Ha azután a munka után nem jött volna két nagyon jól fizető munka, akkor most nem lenne ilyen nehéz a döntés, mert azóta megtapasztaltam, hogy milyen, amikor tudok félretenni és van anyagi biztonságérzetem.
#8 Sajnos próbáltunk közelebb házat venni, nem volt megoldható, mert ami közelebb van Pesthez, nagyon drága. Ráadásul az agglomeráció már szinte élhetetlen, látom a családban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!