Szerintem nem ritka. Ha saccolmom kéne, akkor életem során kb 40-45% férfi eladó van a kasszában. (Kisboltok is)
2023. jún. 9. 04:49
2/11 anonim válasza:
Kisboltokban, dohányboltokban én is viszonylag sok férfi eladót láttam. Ugyanez igaz a Lidl, Aldi jellegű üzletekre, ahol az alkalmazottak ilyen “all in one” szerepkörben vannak.
Bizonyos helyeken viszont szvsz a jelentkező férfiakat inkább elküldik pakolni, vagy raktározni, aminek fizikumbeli okai lehetnek.
Drogériákba szerintem nincs is sok férfi jelentkező, ahogy ruhaüzletekbe sincs.
2023. jún. 9. 05:00
3/11 anonim válasza:
Most belegondolva a környékünkön egy srácot tudok felidézni emlékeimben, a többiek valóban leányzók.
Végülis jól nyomja, csajszikkal van körülvéve, bár szegényt ahogy elnézem, nem igazán a nők mozgatják meg...illetve nem szegény, ő ilyen, nekem nincs vele bajom.
2023. jún. 9. 05:38
4/11 anonim válasza:
Mert pl egy Aldiban mindent kell csinálni nem csak egy dolgot, árufeltöltő is kasszázik és fordítva.
2023. jún. 9. 05:39
5/11 anonim válasza:
Én soha nem akartam pénztáros lenni, de adódott egy lehetőség a boltban ahol dolgoztam és kihasználtam. Pénztárosként lehetett okoskodni és így megdupláztam a fizetésemet.
2023. jún. 9. 05:40
6/11 anonim válasza:
Csak.
2023. jún. 9. 05:55
7/11 anonim válasza:
Én anno árufeltöltőnek jelentkeztem pennybe, úgy is volt meghírdetve. Első nap kasszában találtam magam, általában második vagy harmadik számú kasszás voltam, aki akkor jön, ha túl sokan állnak a sorban. Azaz általában kasszában voltam, nap elején vagy végén kellett árut feltölteni.
2023. jún. 9. 06:56
8/11 anonim válasza:
Hát én nem ritkán látom, kis üzletekben, benzinkutakon elég sokszor találkozok velük.
2023. jún. 9. 08:03
9/11 anonim válasza:
Van egy Sparban dolgozó ismerősöm, nem csak kasszáznak, akiket épp a kasszában látsz. Mozgatnak árut, dolgoznak a raktárban, feltöltik a polcokat... stb.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!