Akik vidéken élnek, melyiket választják inkább?
Azok, akik vidéken élnek (pl. másfél órára Budapesttől) melyik verziót választják inkább?
1., Ha találnak a közelben munkát, akkor ott helyezkednek el, kevesebb fizetésért.
2., Mindenképpen ingázás a magasabb bérért.
Én már voltam mindkét helyzetben és jelenleg nem tudok dönteni. A közelebbi munka nyilván azért lenne jobb, mert nem menne el napi 3-4 órám az ingázásra, viszont amikor hajlandó voltam ingázni, volt, hogy a dupláját kerestem annak, amit az előző helyen, de ennek az volt a hátránya, hogy csak aludni jártam haza.
Voltam mindkét helyzetben.
Harmadikat választottam.
2-es, ez mit jelent? 😀
Az a helyzet, hogy akár home office is szóba jöhetne, de félek, hogy akkor becsavarodok itthon egyedül.
Én 2 kisgyerekkel kevés pénzért gyalog 20 percre dolgozom.
Jó, mert rövid idő alatt értük mehetek, reggel viszem délután hozom őket, és mivel a kutya se jönne a helyemre, ha betegek és itthon maradok se rúgnak ki. Alapvetően kijövök mindenkivel és szeretek ott lenni.
Cserébe a ranglétra alján vagyok, a diplomám elértéktelenedik, a nyelvtudásom megkopott, meg jórészt a férjem tart el, magamat a gyerekekkel nem tudnám.
Most is hívtak, hogy Pest, pénz, szakmai feladat, de hát oda bejárni? Meg gondolom ha télen váltásban betegek a gyerekek, repülök.
Kétszeres fizut és inkább ingázom.
Egy darabig rakok félre aztán már lehet elkezdeni költözésen vagy továbbképzésen dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!