Az igaz, hogyha a munkád nem a szenvedélyed/hobbid, akkor mindig unalmas lesz, de ha a kollégák jók, akkor az enyhít rajta és jobb kedvvel mész be?
Figyelt kérdés
2023. okt. 9. 08:44
1/11 anonim válasza:
Én így gondolom, még nem találkoztam ellenpéldával.
2/11 anonim válasza:
Van olyan rossz munka amin nem segít a legjobbfej kolléga sem, de nagy általánosságban igen igaz…
Nekem volt szerencsém ahhoz a véglethez…
3/11 anonim válasza:
Ha függésben vagy, nem vagy ember. Haszonállatot csinálnak belőled, és azon merengsz, hogy amúgy de jó a csorda ott. Tanuld meg feltenni a helyes kérdéseket magadnak!
4/11 anonim válasza:
#3 akkor nem léteznek emberek mert mindeki függésben van. A legalapabb szinten függünk pl a kajától, hogy megtermeljük egymásnak. Akkor mind haszonállatok vagyunk?
6/11 anonim válasza:
Legtöbbször igaz. Rengeteget számít, hogy kik vesznek körül nap mint nap.
7/11 anonim válasza:
Nagyon sokat számít szerintem is, hogy kikkel töltesz napi 8-12 órákat. Sokféle felállást megtapasztaltam már: volt, hogy a jó és érdekes munka élményét frankón elrontották a rosszindulatú, pletykás kollégák és volt, hogy a xar munkát sokkal elviselhetőbbé tették a kedves, vicces és összetartó munkatársak. Ritka az, amikor a munka is élvezetes és a kollégák is normálisak.😅
8/11 anonim válasza:
#4 ne sarkítsd ki, nyilván a levegőről se mostanában kell leszokni, stb. Ott a lényeg, hogy az életmódod szerint egyetlen munkahely kénye kedve szerint alakul-e a sorsod, vagy a te kezedben van az irányítás, pl mert kellően nagy és keresett tudásanyagot tudsz felkínálni más munkáltatóknak is. Vagy esetleg nem az idődet bocsátod áruba, hanem befektettél és termelsz stabilnak tűnő piacokra mint vállalkozás vagy társaság. De teljesen valid az is, hogy megbarátkoztál a gondolattal, hogy fizikáznod kell, hogy kellemetlen, hogy alulfizetnek, és tök jó, hogy a többi, szintén így gondolkodóval el tudtok ökörködni tabuk nélkül, és hogy marad eszed a hobbidra esténként mindamellett, hogy azért jól esik dőlni egy 10-20 percet, mielőtt visszacsöppennél a saját életedbe végre... Tehát ha ez mint békeforrás összességében olyan, hogy neked tényleg nem kell jobb, akkor a magad útját járod. Változtatni ér, de a lényeg, hogy most azt gondolod-e, hogy ez így okés.
9/11 anonim válasza:
Nem, szép mantra egy macskás képen a facebookon, de minimum az unalmas szót cserélném bármi másra, hogy értelme is legyen.
10/11 anonim válasza:
Nemrég tapasztaltam ezt meg, így igen: van benne igazság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!