Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Lehetnek olyan munkahelyek,...

Lehetnek olyan munkahelyek, ahol nem a főnök irányít, hanem egy alkalmazott?

Figyelt kérdés
Például eldönti, hogy milyen munkákkal szeretne foglalkozni és milyenekkel nem, vagy dirigál más, vele egyenrangú alkalmazottaknak stb.
2023. okt. 6. 20:18
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Létezik ún. 'flat structure', IT-ban nem is olyan ritka, mint gondolnátok. Nem vagyok IT-s csak dolgoztam ilyen helyen. A hivatalos megfogalmazás az volt hogy nincsenek középvezető. Valóban nem voltak, csak volt 2-3 'alapító', egyben tulajdonos, igazából csak koordinálták a folyamatokat, szerezték az ügyfeleket, mítingeltek, javaslatokat tettek, de utasítást soha.

Maga a fejlesztés biztos szuperül működött de a támogató területeken kiskirályok uralkodtak, az aggresszívabbé volt mindig az utolsó szó (a mi részlegünkön 1 konkrét hölgyike), úgyhogy próbaidő alatt, tréningek kellős közepén úgy menekültem vissza behúzott farokkal egy hierarchikus, szigorú, kemény multicéghez mint egy kivert kutya. Itt legalább egyértelmű hogy a TL-nek van szava a többieknek meg kuss van, és hogy kihez kell fordulni ha nagy a baj.

2023. okt. 7. 13:25
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Erste, mióta agilis működésre váltott. Őskáosz.

Előtte ott is egy hölgyike utasította folyamatosan az egyik részleg vezetőjét, hogy milyen intézkedéseket hozzon. Nem csak aljas volt, de ráadásul a vezető beosztottja. Sosem tudjuk meg, hogy mivel zsarolta.

2023. okt. 10. 10:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!