Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Munkahelyen ti nem kevesellené...

Munkahelyen ti nem kevesellenétek azt, hogy a kajaszünet csak 20 perces?

Figyelt kérdés
Alig elég az valamire, főleg hogy az ember olyankor általában nem csak enni akar, hanem telefonozni, esetleg még wc-re is el kell mennie, csak szerintem nagyon kevés a 20 perc?
2023. okt. 5. 11:15
1 2 3
 21/26 Shaddark ***** válasza:

Azoknál volt mondjuk idő pihenni a lágerekben, de annyira nem sírom vissza őket :)

Tudom, semmi se jó nekem...

2023. okt. 5. 15:50
 22/26 anonim ***** válasza:

20#

Az államkapitalizmus csak egy olcsóbb, véresebb és gyorsabb végfelszámolása az önellátásnak. Egy életképtelenebb verziója a kapitalizmusnak.

2023. okt. 5. 16:15
 23/26 anonim ***** válasza:
48%

Nekem bőven elég 4 perc megebédelni.

Én a munkahelyemért vagyok és a főnök szavait eszem, iszom, hiszen belőlük élek.

Nem fér bele a lazsálás a munkaidőmbe.

Meg kell hálálnom, hogy van munkám és jó fizetésem.

Nem tehetem meg, hogy 10-20 percig lógjak a munkából azzal az ürüggyel, hogy ebédelek.

Ezzel a viselkedésemmel hűtlen lennék a munkaadómhoz és a munkámhoz.

2023. okt. 5. 16:47
 24/26 Noren1989 ***** válasza:
Pl emiatt sem ebédelek.
2023. okt. 5. 16:47
 25/26 Shaddark ***** válasza:

Jó lenne ha többen pontozták, kíváncsi vagyok hány % olvasó érti az iróniát. Pont erről néztem "jólvanezígy"-et, mondjuk én is felére tippeltem volna. (Egy zöld az enyém, az nem számít) De kicsi sajnos a minta :(

2023. okt. 10. 09:27
 26/26 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egy fél óra kellene, hogy legyen, bár azért nem mindegy, milyen körülményekről beszélünk... van-e előtte szünetre lehetőség a munkahelyen, bármikor kimehetsz-e pisilni, van-e hűtő vagy konyha...
2023. okt. 27. 14:09
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!