Munkahelyen ti nem kevesellenétek azt, hogy a kajaszünet csak 20 perces?
Figyelt kérdés
Alig elég az valamire, főleg hogy az ember olyankor általában nem csak enni akar, hanem telefonozni, esetleg még wc-re is el kell mennie, csak szerintem nagyon kevés a 20 perc?2023. okt. 5. 11:15
11/26 anonim válasza:
Önmagában enni elég.
Wc-re kimenni meg barmikor alap kellene legyen.
Nekünk 15 perc, majd 30 perc van, a fél orat kell ledolgozni, wc-re vagy akar kávét csinalni meg lehet szüneten kivul is.
Nyivan munkaja is vallogatja,
12/26 Shaddark válasza:
Szerintem 30 perc az ideális.
Nálunk mondjuk addig eszünk amíg jól nem lakunk, de hivatalosan 30 perc, amit a korai munkába járással dolgozunk le.
A 20 percet én is "kapkodósnak" érzem, persze kaja függő is, melyik nap mit hoznak a konyháról ahonnan rendeljük a menüt.
13/26 anonim válasza:
10# Pálmaleveles, fűszoknyás legyező lányok is járandóságok, - tudom! Nálad! :D
14/26 anonim válasza:
13 beérném egy függőággyal, a szieszta végén pedig egy konyak+szivarral a kávé mellé 😉
15/26 Shaddark válasza:
Jó, akkor a lányokat küldhetitek ide, ha senkinek nem kellenek majd én elszórakoztatom őket.
16/26 anonim válasza:
pedig elég, persze ha csak nem mészz át kajáldába.. úgy kevés lenne
17/26 anonim válasza:
Tökre hülyeség, hogy le kell dolgozni a kajaidőt.
18/26 Shaddark válasza:
Ezzel egyet-értek, munka közben éhezem meg, de hát nincs bírás a kapitalistákkal :)
19/26 anonim válasza:
Nekem még sok is. 10 perc alatt benyomom az ebédet, de maradjak bent 20 perccel tovább, na persze.
20/26 anonim válasza:
Le a kapitalistákkal, éljenek a kommunisták!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!