Mondanátok olyan munkaköröket, ahol kifejezetten előny a kedves személyiség?
Láttam már kedves nőket, akik csak pár percig tudtak azok lenni, utána hisztis k*vák lettek. Na ez sem ér semmit. Ahogy a legtöbb mentális beteg sem, aki leszarja, hogy mentális beteg, és inkább beleköt az egészségesekbe, mert neki olyan kedve van. Aztán megkérdezi, hogy mért kötnek bele sokan a másikba. Hát azért, mert ők is olyan mentális betegek. Alapból mentális beteg sehol sem fog tudni helytállni. Pánikroham, dühröham, akármilyen komolyabb mentális cucc közben, szart sem fogsz érni. És marad az, hogy meg kell védened magad, és inkább ráhárítod másra. Pedig téged kéne kirugni, és megdöglened a p*csába, mert te vagy a mentális beteg, és te tetted meg már ezt sok mindenkivel.
De a túlérzékenyek a legrosszabbak. Minden zaj zavarja őket, de más megdögölhet.
A kedvesség szerinted személyiségjegy? Szerintem nem, rosszabb esetben egy fölvett póz, jobb esetben egy tanult viselkedési forma, ami kultúrára, intelligenciára, lelki munkára és még sok minden másra utalhat, de a személyiség mögötte... na, az bármilyen lehet. Mindezzel együtt szerintem is az első válaszolónak van igaza, normális közegben ez mindenhol előny, mindenki szeret olyanokkal dolgozni akik civilizáltan tudnak a másikhoz szólni. Akkor is, ha nem tud róla, akkor is, ha ő maga erre képtelen lenne... Az egyik legnagyobb pozitív élmény a munka világában szerintem az, amikor ilyen emberek együtt tudnak dolgozni ideig-óráig. Ha nincs is mindig mindenben egyetértés, akkorát 'dob' ez az élmény a mindennapokon, hogy jobban megy a munka, könnyebbnek tűnnek a feladatok stb. Légy kedves, az jó mindenkinek.
Fontos, hogy kedvességről és nem befolyásolhatóságról stb. beszélünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!